Indesit LI8 FF1O S – combina frigorifica eleganta si incapatoare din clasa A+, cu tehnologia No Frost!

Preţ Indesit LI8 FF1O S

Indesit LI8 FF1O S este o combina frigorifica No Frost eleganta si incapatoare din clasa A+, ideala pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret foarte accesibil de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune. Acesta vine cu un design elegant de culoare argintiu, clasa energetica A+, un display digital LED extern, tehnologia de racire No Frost, un volum net total de 301 litri, un compartiment Flexi Use Box de doar 0 grade Celsius, un compartiment Big Crisper cu un nivel optim de umiditate, un sistem de dezghetare automat, un sistem antibacterian si altele.

Review Indesit LI8 FF1O S

Cu un design minimalist si ultra-modern de culoare argintiu, combina frigorifica de la Indesit se va face cu siguranta remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, datorita aspectului elegant de culoare argintie, a panoului de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED extern) si a celor doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard spre dreapta. In plus, aceasta masoara standard 189 de centimetri in inaltime, 60 de centimetri pe latime si o adancime de pana la 68 de centimetri, oferind in acelasi timp un nivel minim de zgomot de numai 39 dB si un timp de depozitare la rece in cazul unei pene de curent de maxim 17 ore.

Combina frigorifica Indesit LI8 FF1O S are o clasa de eficienta energetica A++ si un consum ok de energie electrica in timpul functionarii sale, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat la 322 kWh pe an. Sistemul unic de racire NoFrost impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor din congelator, in timp ce la frigider creeaza un microclimat ideal pentru alimente perfect proaspete pe o perioada lunga de timp. In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, combina frigorifica marca Indesit include un volum net total de pana la 301 litri, aceasta fiind suficienta de incapatoare pentru o singura persoana sau pentru o familie tanara si chiar una ceva mai numeroasa.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 213 litri, un suport pentru oua, doua rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment special Flexi Use Box de 0 grade Celsius pentru alimentele perisabile, un compartiment Big Crisper pentru fructe si legume, trei suporturi amplasate pe usa si de o iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 88 litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare automat si nu in ultumul rand de o capacitate buna de congelare de pana la 4 kilograme pe zi.

Părerea noastră despre produs

Moderna, incapatoare si destul de inteligenta, combina frigorifica Indesit LI8 FF1O S asigura o racire si congelare destul de eficienta si de buna calitate a alimentelor dumnevoastra, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala, pentru a va putea bucura de alimente perfect proaspete pe o perioada lunga de timp, fara a se altera sau a pierde din proprietatile lor importante. Astfel ca, combina frigorifica Indesit reprezinta o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care sunt in cautarea unui nou aparat frigorific bine echipat pentru ziua de azi, cu o capacitate buna de depozitate si o tehnologie inteligenta de racire, la un pret accesibil pentru aproape orice tip de buget.

Indesit LI8 FF1O S

301 l, Clasa A+, H 189, Argintiu

– Părerea clienţilor –

Este eleganta si foarte silentioasa, are un consum ok de energie si este echipata cu sistemul de racire No Frost. O recomand cu cea mai mare incredere tuturor celor care vor un produs foarte bun la un pret foarte ok de achizitionare.

Am cumparat recent aceasta combina frigorifica Indesit si pot spune ca sunt foarte multumit de achizitia facuta. Este foarte silentioasa pe toata durata de spalare si suficient de incapatoare pentru doua persoane. Recomand.

Este o combina frigorifica eleganta si incapatoare, dupa parerea mea, la un pret foarte ok de achizitionare. Arata foarte bine la exterior, nu produce mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste foarte bine orice tip de aliment.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Combina frigorifica Indesit se potriveste perfect in bucatarie, are o capacitate mare de depozitare si se bazeaza pe sistemul de racire No Frost. O recomand cu placere.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT