Indesit LR7 S1 S – combina frigorifica eleganta si incapatoare din inox, cu tehnologia FrostLess!

Preţ Indesit LR7 S1 S

Indesit LR7 S1 S este o noua combina frigorifica clasica din inox, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau o familie medie cu 1-2 copii, care a aparut recent si in oferta marilor retaileri online de electro-IT din Romania la un pret cat se poate de accesibil pentru persoanele care nu dispun de un buget prea mare. Acesta vine cu un design elegant de culoare argintie, clasa energetica A+, un termostat reglabil in interiorul frigiderului, tehnologia de racire FrostLess, un volum net total de pana la 307 litri, o capacitate suficienta de congelare a alimentelor proaspete din congelator, un sistem de iluminare interioara pe LED si nu numai.

Review Indesit LR7 S1 S

Design-ul modern si foarte atragator al aparatului frigorific marca Indesit se va integra perfect in bucataria dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare argintie, realizata complet din inox, un panou de control mecanic usor de utilizat (cu un termostat reglabil), dar si de doua usi reversibile cu un maner orizontal integrat si o deschidere standard spre dreapta. In plus, acesta are dimensiunile normale de 176 x 59,5 x 65,5 centimetri si o greutate de aproximativ 63 de kilograme, oferind insa un nivel minim de zgomot de doar 38 dB si o autonomie (fara curent) de maxim 24 de ore.

Combina frigorifica Indesit LR7 S1 S este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru a putea beneficia de un consum redus de energie electrica in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la 297 kWh/an si de numai 0,8 kW/h pe zi. Tehnologia FrostLess reduce formarea de gheata si dezghetarea manuala a compartimentul congelatorului cu pana la 50%, ceea ce rezulta ca veti depune mai putin efort la dezghetarea manuala a congelatorului si veti economisi energie electrica, in timp ce compartimentul frigiderului este prevazut cu un sistem de dezghetare automata.

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net de 196 litri, un suport pentru oua, patru rafturi dintr-o sticla rezistenta, un compartiment pentru pastrarea fructelor si legumelor ca proaspat culese, trei suporturi amplasate pe usa, un sistem de dezghetare automat si de un sistem de iluminare interioara pe LED. Compartimentul congelatorului beneficiaza de un volum net de 111 litri, o tavita pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si destul de incapatoare pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare manuala, dar si de o capacitate suficienta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Citește și:  REVIEW - Daewoo FN-510DWC

Părerea noastră despre produs

Accesibila, eleganta si incapatoare, noua combina frigorifica Indesit LR7 S1 S reprezinta o solutie ideala si foarte avantajoasa pentru persoanele care isi doresc un nou aparat frigorific modern si destul de performant, cu o capacitate foarte buna de depozitare si tehnologia de racire FrostLess, insa nu dispun de un buget prea mare. Acestea fiind spuse, noua combina frigorifica marca Indesit este capabila sa asigure o racire/congelare destul de eficienta si de buna calitate a tuturor alimentelor dumneavoastra, pentru a va putea bucura de o alimente proaspete pe termen lung, la fel ca in prima zi, chiar si in zilele calde de vara.

– Părerea clienţilor –

Este foarte eleganta si destul de incapatoare, iar racirea este una foarte buna in ambele sale compartimente. Un dezavantaj ar fi ca, compartimentul congelatorului necesita dezghetarea manuala la cateva luni, dar in mai putin de o jumatate de ora este complet dezghetat.

Un raport calitate/pret foarte bun dupa parerea mea. O recomand cu placere persoanelor singure sau familiilor cu 1-2 copii.

Nu o am de foarte mult timp dar pot spune deja ca sunt multumit de ea. Am detinut tot un aparat frigorific de la Indesit, insa cu dezghetare manuala pentru ambele compartimente. Chiar daca este prevazut cu sistem de dezghetare manuala pentru congelator, decongelarea este necesara in functie de cat de mult folositi congelator.

Nu avem nimic de reprosat. Suntem foarte multumiti de ea. Arata foarte bine, nu consuma prea mult si raceste foarte bune.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT