Indesit LR8 S1 S – combina frigorifica cu tehnologie FrostLess si sistem Black Out Sensor!

Moderna, spatioasa si destul de performanta, combina frigorifica Indesit LR8 S1 S reprezinta o solutie perfect si destul de avantajoasa atat pentru o singura persoana, cat si pentru o familie medie sau chiar mai numeroasa, deoarece aceasta permite pastrarea alimentelor proaspete la fel ca in prima zi, chiar si in perioada de vara. Disponibila si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, combina frigorifica marca Indesit vine cu un design elegant de culoare argintie, clasa A+, tehnologia speciala FrostLess pentru mai putin gheata in congelator, o capacitate foarte buna de depozitare si multe altele.

Designul sau modern se face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie carcasei elegante de culoare argintie si a celor doua usi cu maner integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie moderna si nu numai. In plus, combina frigorifica de la Indesit ofera un nivel minim de zgomot de doar 38 dB si masoara 188,8 centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de aproximativ 65,5 centimetri, fiind capabila sa corespunda oricarei nevoi si sa satisfaca oricare cerinta de conservare a alimentelor proaspete.

Indesit LR8 S1 S, 339 l, Clasa A+, H 187 cm, Silver – profită acum de reducere

Sistemul sau de racire este unul de tip static, dar care se remarca prin tehnologia FrostLess, deoarece aceasta asigura o circulatie destul de buna a aerului rece in interiorul aparatului frigorific de la Indesit, oferind astfel un maximum de accesibilitate si usurinta in folosire pentru pastrarea in cele mai bune conditii a alimentelor dumneavoastra. Asadar, prin intermediul tehnologiei speciale FrostLess, compartimentul congelatorului are o cantitate scazuta de gheata, cu pana la 50% mai redusa, ceea ce rezulta o dezghetare manuala mult mai usoara si mai rapida a congelatorului, fara a depune prea mult efort.Indesit LR8 S1 S

Combina frigorifica Indesit LR8 S1 S este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru a putea beneficia de un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la 321 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa suficienta de depozitare, aparatul frigorific elegant si  destul de spatios marca Indesit include un volum net total decent de pana la 339 litri, dintre care compartimentul frigiderului are un volum net mare de 228 litri, in timp ce compartimentul congelatorului are la randul sau un volum net foarte bun de 111 litri.

Compartimentul frigiderului dispune de cinci rafturi din sticla, un compartiment pentru fructe/legume, patru rafturi amplasate pe usa pentru depozitarea sticlelor si a alimentelor voluminoase, un sistem de dezghetare automat, dar si de sistemul senzorial Black Out Sensor pentru consumarea alimentelor proaspete la momentul potrivit. Compartimentul congelatorului beneficieaza de o tava pentru cuburi de gheata, trei compartimente transparente si destul de spatioase pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare manual, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT