Indesit LR8 S1 W AQ – combina frigorifica cu design elegant, dozator de apa si capacitate foarte buna!

Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ reprezinta o solutie ideala si foarte eficienta pentru o mai buna conservare si o mai mare flexibilitate in ceea ce priveste pastrarea proaspata a alimentelor dumneavoastra, deoarece aceasta este capabila sa corespuna oricarei nevoi si sa satisfaca orice cerinta de conservare a alimentelor proaspete. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, combina frigorifica marca Indesit vine in principal cu un design elegant de culoare alba, un dozator de apa incorporat, clasa energetica A+, o capacitate generoasa de depozitare si multe altele.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice de la Indesit se va face cu siguranta remarcat oriunde o veti amplasa, gratie carcasei elegante de culoare alba, dozatorului de apa incorporat pe usa frigiderului, precum si al celor doua usi reversibile cu maner integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie moderna si nu numai. In plus, aceasta masoara 188,8 centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de maxim 65,5 centimetri, oferind totodata un nivel minim de zgomot de doar 38 dB.

Indesit LR8 S1 W AQ, 335 l, Clasa A+, H 187 cm, Alb – profită acum de reducere

Sistemul sau de racire este unul de tip static, ceea ce asigura un nivel de umiditate ideal pentru mentinerea alimentelor proaspete la fel ca in prima zi, chiar si pe timpul verii, fara a mai fi necesara dezghetarea manuala la o anumita perioada de timp a compartimentul frigiderului. Pe langa toate acestea, dozatorul de apa incorporat este perfect pentru a va putea bucura de un pahar rece de apa, chiar si in zilele calduroase de vara, in timp ce acesta vine cu un rezervor integrat de pana la 2 litri de apa ce va ofera posibilitatea de a il inlocui cu sticla de apa preferata.Indesit LR8 S1 W AQ

Combina frigorifica Indesit LR8 S1 W AQ este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual estimat undeva la 308 kWh/an. In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, aceasta include un volum net total foarte bun de pana la 335 de litri, mai exact compartimentul frigiderului are un volum net mare de 224 de litri, iar cel al congelatorului are la randul sau un volum net destul de bun de 111 litri.

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla, dintre care trei sunt ajustabile pe inaltime, un compartiment pentru fructe/legume, doua rafturi amplasate pe usa, o ilumininare interioara pe LED si nu in ultimul rand un sistem de dezghetare automat. Compartimentul congelatorului beneficieaza de o tavita pentru cuburi de gheata, trei comparimente transparente si spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete mai mult timp decat la frigider, un sistem de dezghetare manual, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT