Indesit LR8 S1 X – combina frigorifica cu design elegant si o capacitate buna!

Cu un raport calitate-pret destul de bun, combina frigorifica Indesit LR8 S1 X este recomandata tuturor celor care isi doresc un frigider accesibil, elegant si destul de spatios, insa nu dispun de un buget prea mare. Disponibila deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret bun, aceasta vine in principal cu un design modern din inox, clasa energetica A+, o capacitate generoasa de depozitare si un aspect interior excelent.

Designul sau modern si foarte atragator va iesi cu siguranta in evidenta oriunde o veti amplasa, potrivindu-se de asemenea in orice loc din bucataria sau chiar holul dumneaovastra. La exterior aceasta beneficieaza de o carcasa eleganta si rezistenta de culoare argintie, fabricata din otel inoxidabil, dar si de doua usi cu maner incorporat si deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, combina frigorifica de la Indesit masoara 188,8 centimetri pe inaltime, 59,5 centimetri latime si o adancime de 65,5 centimetri.

PROMOȚIE Indesit LR8 S1 X, 339 l, Clasa A+, H 187 cm, Inox – verifică preț

Combina frigorifica Indesit LR8 S1 X este incadrata in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, si anume aceasta inregistreaza un consum energetic anual de aproximativ 309 kWh. Capacitatea suficienta de depozitare a acesteia se datoreaza unui volum net total foarte bun de pana la 339 de litri, dintre care un volum net mare de 228 de litri il detine compartimentul frigiderului iar restul volumului net de 111 litri ii revine congelatorului.Indesit LR8 S1 X

In ceea ce priveste aspectul interior, compartimentul frigiderului dispunde de patru rafturi din sticla, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe si legume, trei suporturi amplasate pe usa, o iluminare interioara pe LED si de un sistem de dezghetare automat. Congelatorul beneficieaza de trei compartimente spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, dar si de o tava pentru gheata, avand o capacitate suficienta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT