Indesit LR8 S2 W B – combina frigorifica cu tehnologie FrostLess si o capacitate destul de buna!

Moderna, spatioasa si destul de performanta, combina frigorifica Indesit LR8 S2 W B reprezinta o solutie ideala si eficienta pentru a va putea bucura de o mai buna conservare si o mai mare flexibiliate in ceea ce priveste pastrarea prospetimii de lunga durata a alimentelor dumneavoastra, chiar si in timpul zilelor calde si chiar caniculare de vara. Aceasta vine in principal cu un design elegant de culoare alba, clasa energetica A++, sistem de racire FrostLess pentru o dezghetare redusa cu pana la 50%, un volum net total de 339 litri si un sistem senzorial Black Out Sensor, fiind disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru aproape orice buget.

Designul modern si foarte atragator al combinei frigorifice marca Indesit se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie carcasei elegante si rezistente de culoare alba, fabricata la exterior din otel inoxidabil, precum si a celor doua usi reversibile cu maner integrat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie moderna. In plus, aceasta este incadrata in clasa de eficienta energetica A++ pentru a putea beneficia de un consum cat mai redus de energie electrica in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum energetic anual de aproximativ 309 kWh/an.

Indesit LR8 S2 W B, 339 l, Clasa A++, H 187 , Alb – profită acum de reducere

Sistemul sau de racire este unul de tip static, dar dotat cu tehnologia speciala FrostLess ce permite o circulatie destul de buna a aerului rece in interiorul aparatului frigorific, ceea ce rezulta mai putina gheata in congelator. Mai exact, tehnologia FrostLess asigura reducerea semnficiativa, cu pana la 50%, a cantitatii de gheata din compartimentul congelatorului, pentru a putea beneficia de o dezghetare manuala mult mai usoara. Pe langa toate acestea, sistemul senzorial Black Out Sensor este ideal pentru a consuma alimentele proaspete exact la momentul potrivit, deoarece acesta semnaleaza atunci cand alimentele incep sa isi piarda din prospetime si consistenta.Indesit LR8 S2 W B

Compartimentul frigiderului dispune de un volum net mare de 228 litri, patru rafturi dintr-o sticla securizata si foarte rezistenta, un compartiment pentru fructe/legume, trei rafturi amplasate pe usa pentru depozitarea sticlelor, borcanelor si a alimentelor voluminoase ce nu incap pe rafturile din sticla, un termostat reglabil, dar si de o iluminare interioara. In ceea ce priveste compartimentul congelatorului, acesta beneficieaza la randul sau de un volum net foarte bun de 111 litri, trei compartimente transparente si spatioase pentru pastrarea alimentelor mai mult timp decat la frigider, precum si de o capacitate decenta de congelare de pana la 5 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT