Indesit UI6F1TW – congelator No Frost elegant si economic, cu volum net de 222 litri!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

 Preţ Indesit UI6F1TW

Astazi va prezentam un alt aparat frigorific dedicat exclusiv pentru congelare a producatorului Indesit, mai exact discutam despre modelul Indesit UI6F1TW, pe care il recomandam in special magazinelor alimentare si/sau celor ce au nevoie de un spatiu suplimentar de congelare. Acesta este asadar un nou congelator independent a cunoscutului producator italian Indesit, incadrat in clasa energetica A+, care se remarca per total prin sistemul inteligent de congelare fara gheata, capacitatea foarte buna de depozitare si nu in ultimul rand aspectul exterior modern de culoare alba.

Noul congelator Indesit se afla deja in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania, la un pret foarte ok de achizitionare pentru aspectul elegant de la exterior si sistemul inteligent de racire, respectiv pentru un buget mediu ori nu foarte ridicat al celor interesati de aparatul frigorific. In plus, odata cu achizitionarea produsului, marile magazinele online va ofera ca beneficii garantia inclusa de pana la 24 luni, livrarea gratuita a congelatorului la locuinta voastra, deschiderea coletului la livrare si returnarea aparatului in termen maxim de 15 zile lucratoare (unele magazine accepta pana la 30 de zile).

 Review Indesit UI6F1TW

La exterior, remarcam cu siguranta aspectul minimalist si foarte modern al congelatorului independent de la Indesit, cu o carcasa eleganta de culoare alb pur, un panou de comanda electronica in partea superioara a aparatului si o usa reversibila tot de culoare alba, care se va integra perfect in orice decor si va arata foarte bine oriunde in bucatarie. In plus, acesta masoara 167 de centimetri in inaltime, 59,5 centimetri pe latime si o adancime de pana la 64,5 centimetri, in timp ce acesta produce un nivel redus de zgomot de doar 41 dB si ofera o autonomie de depozitare (fara curent) de pana la 24 de ore.

Noul congelator Indesit UI6F1TW este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ si ofera un consum redus de energie la functionare, pentru a inregistra asadar un consum anual de energie estimat la 287 kWh/an, in functie de durata de functionare, temperatura de operare si cantitatea de alimente. In ceea ce priveste capacitate de depozitare, Indesit UI6F1TW este prevazut cu un volum net total de pana la 222 litri, mai mult decat suficient pentru toti cei care au nevoie de un spatiu suplimentar de congelare a alimentelor proaspete sau deja congelate, fie ca vorbim despre legume, carne/peste si altele.

In ceea ce priveste compartimentarea interioara, congelatorul are o tavita pentru cuburi de gheata, sase sertare transparente si suficient de incapatoare pentru a depozita toate alimentele proaspete pe o perioada lunga de timp, precum si o capacitate buna de congelare de 20 kg/zi. Acesta se evidentiaza in special prin sistemul inteligent de racire No Frost pentru a impiedica formarea de gheata si inghetarea alimentelor depozitate, astfel ca aparatul frigorific Indesit sa poata congela alimentele proaspete si sa mentina alimentele congelate la rece, fara a necesita decongelarea manuala la un interval de timp.

Vezi preț – Indesit UI6F1TW

 Părerea noastră despre produs

Noul congelator Indesit UI6F1TW poate asigura o congelare eficienta/silentioasa si de cea mai buna calitate a unei cantitati mari de alimente, multumita sistemului inteligent No Frost, pentru a congela foarte bine alimentele proaspete si a depozita un timp indelungat pe cele congelate, fara a consuma multa energie. Asadar, noul congelator independent de la Indesit este optiunea ideala pentru oricine are nevoie de un aparat frigorific tip congelator, cu un sistem inteligent No Frost si o capacitate mare de 222 litri, la un pret destul de avantajos de achizitionare pentru un buget mediu ori nu foarte ridicat.
Indesit UI6F1TW – congelator No Frost elegant si economic, cu volum net de 222 litri!
4.7 (94.29%) 7 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply