Italian Coffee Rossa – aparat de cafea bazat pe capsulele Lavazza Espresso Point!

Lavazza Point ESSE Italian Coffee Rossa este un nou aparat de cafea manual de la producatorul Italian Coffee, ideal pentru a va bucura de o cafea savuroasa si foarte bogata in orice moment al zilei, care functioneaza exclusiv pe baza de capsule Lavazza Espresso Point. Acesta a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de accesibil, remarcandu-se printr-un design elegant si compact, o pompa de mare presiune,un container pentru pana la 14 capsule si multe altele.

Designul compact si modern al acestuia va ofera posibilitatea de a il amplasa fara probleme in orice colt sau spatiu mic din bucataria dumneavoastra si nu numai, gratie structurii ABS si a dimensiunilor reduse de doar 35,5 x 14 x 27,5 centimetri. Aspectul sau atragator se datoreaza carcasei elegante de culoare rosie, manetei fabricate din aluminiu Chrome, rezervorului detasabil de apa si a tavitei detasabile.

PROMOȚIE Aparat cafea Lavazza Point ESSE Italian Coffee Rossa – verifică preț

Aparatul de cafea de la Italian Coffee este de tip manual si dispune de o pompa puternica si de buna calitate, cu o presiune mare de pana la 19 bari, dar si de un element de incalzire Thermoblock din aliminiu cu teflon, ceea ce va permite sa va bucurati de o cafea bogata si foarte aromata in cel mai scurt timp posibil, functionand insa exclusiv pe baza capsulelor Lavazza Espresso Point.Italian Coffee Rossa

Fie pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, aparatul asigura o manevrare rapida si cu foarte mare usurinta, datorita structurii sale compacte de tip ABS si a sistemului special de alimentare Espresso Point, dezvoltat de producatorul italian Luigi Lavazza. Acesta include un rezervor detasabil de apa si totodata o tava detasabile pentru o curatare simpla si rapida a intreg aparatului de cafea.

Pe numele sau complet Lavazza Point ESSE Italian Coffee Rossa, aparatul de cafea elegant si foarte compact beneficieaza de o capacitate mare a comparimentului de cafea de pana la 14 capsule Lavazza Espresso Point si o capacitate buna a rezervorului de apa de un litri, avand capacitatea suficienta de preparare de doar o ceasca pentru a savura o cafea perfecta si pe gustul dumneavoastra.

Comentarii

Leave a reply

Review IT