REVIEW: Robot de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353 – Fiabil și eficient pentru orice bucătărie!

 Robot de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353

Introducerea modelului Kenwood Classic Chef KM353 în vânzare, aduce un plus de bucurie cu stilul său modern al culorilor populare. Finisajele metalice din gama nostalgică ale robotului de bucătărie Kenwood Chef, aduc o notă retro în orice bucătărie modernă. Dacă ești în căutarea unui aparat de bucătărie simplu, cu un aspect elegant clasic și care să ofere performanță zi de zi,  atunci Kenwood Classic Chef KM353 este acesta. Cu ajutorul lui poți fi mai curajos la gătit, deoarece va reprezenta un ajutor esențial în prepararea bucatelor.

Acest robot de bucătărie durabil, vine complet cu accesorii ce constau într-un bol, un cârlig unic K-Beater pentru aluat și un tel, permițându-ți să amesteci, să bați și să procesezi cu ușurință o varietate de alimente. În plus, acțiunea planetară de mixare totală, asigură faptul că toate ingredientele sunt combinate uniform din toate părțile laterale și din partea inferioară a bolului. Reproiectat cu accente de culoare nostalgică alb/albastru, Kenwood Classic Chef KM353 nu este doar o alegere excelentă pentru acele treburi zilnice de bucătărie. De asemenea, reprezintă un act de clasă pentru a te ajuta să pregătești mâncăruri noi și interesante.

Robot de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353, 800 W, bol 4.6 l, viteza variabila + Pulse, Alb/Albastru

Dispunând de un motor de 800 W și un control al vitezei variabile, Kenwood Chef Classic este un plus puternic pentru orice bucătărie. Bolul de 4,6 litri suficient de mare, te va ajuta să creezi mese cu ușurință. Cu o selecție de peste 25 de accesorii atașabile, de la dispozitiv pentru paste, până la realizarea de deserturi și înghețată, Kenwood Classic Chef KM353 te va ajuta un timp destul de lung, peste așteptări. Este, de asemenea, o ustensilă de clasă pentru a te ajuta să pregătești mâncăruri noi și interesante.

Cu o putere de 800 wați, viteză reglabilă și doi conectori suplimentari pentru atașamente, Kenwood Chef Classic va fi un asistent excelent în orice bucătărie. Un bol de 4,6 litri va face posibilă gătirea cinei chiar și pentru o familie mare. Kenwood Chef Classic este o soluție excelentă, dacă ești în căutarea unei mașini de bucătărie complet echipată, cu un design clasic pentru sarcinile culinare de zi cu zi.

  Cele mai importante caracteristici

  • Accesorii frământat
  • Cârlig pentru aluat
  • Tel
  • Capacitate bol: 4,6 litri
  • Putere: 800 wați
  • Trepte de viteză: viteză variabilă
  • Kitchen Machine

Preț Robot de bucatarie Kenwood Classic Chef KM353

Prețul robotului de bucătărie Kenwood Classic Chef KM353  este ceva mai mare. Raportul preț/calitate nu este excelent, deoarece dispozitivul deși este realizat cu materiale de calitate, fiind foarte modern și foarte util pentru orice bucătărie, are un preț ceva mai mare față de alte dispozitive din aceeași categorie, cu aceleași funcții. La cumpărarea dispozitivului, nu se oferă o garanție care să fie inclusă în preț.

Kenwood Classic Chef KM353

bol 4.6 l, viteza variabila + Pulse

 Părerea noastră

 Robotul de bucătărie Kenwood Classic Chef KM353 este o mașină de bucătărie fiabilă, este echipată cu o duză în formă de K, un cârlig pentru aluat strâns și un tel. Acum este mult mai ușor să amesteci diferite tipuri de ingrediente alimentare. Sistemul revoluționar de amestecare planetară, asigură că întreaga masă va fi colectată de pe pereți și din partea inferioară a bolului. 

Comentarii

Leave a reply

Review IT