REVIEW: Televizor Full HD, Kruger&Matz 32 inch – Cu suport de perete!

Kruger&Matz

Kruger&Matz a fost fondată în anul 2010 și este una dintre cele 10 mărci ale fondatorului Michal Leszek.  În viziunea sa, telefoanele, tabletele, căștile sau televizoarele, nu reprezintă aparatură electronică ci unelte pentru utilizatori. Laitmotivul  discursului său, este acela de a oferi cumpărătorilor uneltele de care au nevoie și cu care pot să-și facă treaba. Iată că televizorul Kruger&Matz reprezintă unul dintre aceste unelte, pe care l-a și creat cu suport de perete, pentru a fi pus numai pe perete și a nu încurca, fiind ușor de utilizat.

  Televizor Full HD 32 Inch DVB-T2/C Kruger&Matz cu suport perete

Cu rama de culoare neagră și foarte subțire, televizorul arată ca un ecran încrustat direct în perete.  Destul de elegant, acesta poate fi amplasat pentru utilitate în bucătărie sau în dormitor, pentru a urmări diversele emisiuni și filme, înainte de culcare. Kruger&Matz este un televizor simplu, fără funcții Smart și cu o diagonală de 81 cm. Ecranul este plat, cu rezoluția Full  HD, având un contrast nativ de 1000:1 și oferind o luminozitate de 200 cd/mp. Surprinzător la acest televizor este timpul de răspuns rapid, care este de numai 5 ms.

Kruger&Matz oferă un sistem audio, compus din două boxe de câte 8 wați fiecare, având o ieșire a sunetului de 16 wați.  Pentru recepția și transmisia programelor TV, televizorul a fost dotat cu un tuner digital cu două canale terestre și unul pentru cablu. Unghiurile de vizualizare de 160/150 oferă posibilitatea de a sta în fața televizorului pe scaun, în fotoliu sau culcat în pat pentru a urmări emisiunile preferate.

Culorile ecranului sunt realizate cu  un spectru larg de nuanțe, deși nu deține tehnologii inovatoare.  Culorile sunt apropiate de cele naturale, clare și nu lasă impresia de artificial. Ca și caracteristici speciale, acesta deține un player Media USB, nefiind integrat. Pentru conexiuni, Kruger&Matz  este dotat cu o gamă diversă de conectori.

Cele mai importante caracteristici:

  • Tip: LED
  • Tip TV: Non Smart
  • Sistem audio: 2 x 8 W
  • Diagonala (cm) : 81
  • Tip ecran: plat
  • Rezoluție: 1920 x 1080 pixeli

Preț Televizor Full HD 32 Inch DVB-T2/C Kruger&Matz cu suport perete

Prețul televizorului Kruger&Matz este destul de mic și mai mult de atât, acesta poate fi cumpărat acum la reducere.  De o bună calitate, televizorul este preferat de majoritatea utilizatorilor care nu-și doresc tehnologie avansată, dar își doresc calitate. Televizorul cu diagonala de 81 cm oferă imagini destul de clare și frumoase, dispunând de diverși conectori, pentru a conecta diverse dispozitive mobile externe.

Kruger&Matz 32 inch

cu suport perete, FULL HD

 Părerea noastră

Kruger&Matz este un televizor simplu de o calitate destul de bună. Cu diagonala de 81 cm acesta poate fi amplasat numai pe perete, deținând un stand compatibil VESA de 200 x 100. Energia consumată este de doar 40 de wați, ceea ce înseamnă că televizorul  Kruger&Matz este destul de economic. Dacă nu preferi tehnologia avansată și îți dorești un televizor simplu la care să vezi filmele, emisiunile preferate sau meciurile de fotbal, atunci  televizorul Kruger&Matz este ceea ce cauți. Sonorizarea este foarte bună, dacă ții cont de faptul că nu este un smart TV, iar imaginile sunt viu colorate, clare, cu un contrast nativ foarte bun. Televizorul Kruger&Matz este recomandabil pentru camera copiilor sau pentru cei care obișnuiesc să aibă un televizor și la bucătărie.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT