Krups Latt’Espress Silver EA829E – espressor automat modern si de ultima generatie!

Fie ca este utilizat acasa sau la birou, espressorul automat Latt’Espress Silver EA829E de la producatorul german Krups va permite sa savurati bautura dumneavoastra preferata la temperatura perfecta, prin intermediul sistemului de incalzire Thermoblock, in timp ce designul unic si elegant al acestuia va atrage cu siguranta toate privirile celor din jurul vostru.

Designul ergonomic si elegant al acestuia include o carcasa metalica de culoare argintie cu un display LCD HD, buton rotativ pentru o operare foarte intuitiva si dimensiunile (W x D x H) de 27,5 x 39 x 36,5 centimetri, o plita ce mentine calda ceasca de cafea, un filtru de apa Claris Aqua Filter si nu in ultimul rand un recipient transparent si modern de lapte.

PROMOȚIE Espressor automat Krups Latt’Espress silver EA829E – verifică noul preț !!

Espressorul automat Krups Latt’Espress Silver EA829E dispune de un rezervor de apa cu o capacitate generoasa de pana la 1,7 litri, un compartiment de cafea cu capacitate de aproximativ 260 de grame si o capacitate de prepararea a unei singure cesti, permitandu-va sa savurati o cafea lunga foarte aromata, un espresso autentic sau un cappuccino spumos.Krups Latt'Espress Silver EA829E

Specificatiile generale ale espressorului de ultima generatie, includ o pompa puternica cu o presiune mare de pana la 15 bari si o putere ridicata de maxim 1450 W, pentru a putea obtine gustul perfect si aroma bogata a unei cafele autentice. In plus, acesta mai beneficieaza de un sistem de decalcifiere si o functie de autocuratare, in timp ce alimentarea se face doar cu cafea boabe, datorita rasnitei incorporate.

Sistemul Thermoblock Compact (CTS) va permite sa va bucurati de bautura preferata la temperatura perfecta, chiar de la prima ceasca, gratie tehnologiei Thermoclock. Mai exact, capul de pre-infuzare este amplasat exact in centrul sistemului de incalzire a sistemului Thermoblock, permitandu-i astfel espressorului sa prepare fiecare ceasca de cafeaua la temperatura ideala.

Cu toate acestea, espressorul automat de la Krups mai dispune de o rasnita metalica de mare precizie, cu pana la 3 setari a gradului de macinare, pentru o macinare uniforma a boabelor de cafea, dar si de functia One-Touch Cappuccino ce permite preparea unui cappuccino profesional, cu o spuma fina si densa de lapte, printr-o singura atingere.

Comentarii

Leave a reply

Review IT