Kumtel KTMSW12 – aparat de aer conditionat accesibil si silentios de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter!

Preţ Kumtel KTMSW12

Kumtel KTMSW12 este un nou aparat de aer conditionat cu tehnologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru oricine doreste sa se bucure de un mediu ambiant placut si foarte confortabil, care a aparut recent si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design modern si elegant de culoare alba, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, patru LED-uri intuitive, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un filtru lavabil anti-praf si mai multe functii speciale de climatizare (Racire, Incalzire, Dezumidificare, Turbo Mode, 24h Timer, Auto Restart, Sleep Mode si Auto-diagnoza).

Review Kumtel KTMSW12

Cu un design modern si minimalist de dimensiuni normale, noul aparat de aer conditionat marca Kumtel se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului elegant de culoare alba si a celor patru LED-uri intuitive ale unitatii interne de tip Splid de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare incapere de pana la 23 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 7,2 kilograme avand dimensiunile de 27,5 x 80 x 18,5 centimetri, in timp ce unitatea externa are o greutate de 25,5 kilograme si dimensiunile de 55,4 x 80 x 33,3 centimetri, oferind un nivel minim de zgomot de maxim 36 dB la interior si de 60 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Kumtel KTMSW12, cu o capacitate de racire si incalzire de 12000 BTU/h, este suficient de puternic pentru o suprafata acoperita de aproximativ 16 – 23 de metri patrati, in timp ce acesta a fost in cadrat in clasa de eficienta energetica A++ la racire si A+ la incalzire pentru o eficienta energetica ridicata in timpul functionarii sale. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou compresor rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel minim de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade si de maxim 50 de grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, noul aparat de aer conditionat marca Kumtel include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un filtru lavabil impotriva particulelor de praf, precum si mai multe functii speciale (Turbo Mode, 24h Timer, Auto Restart, Sleep Mode si Auto-diagnoza). Mai exact, functia de racire rapida (Turbo Mode) permite functionarea sistemului dumneavoastra de climatizare la capacitate maxima pentru o durata scurta prestabilita, astfel incat sa va puteti creea un mediu ambiant placut si foarte confortabil, dupa care aparatul revine automat la setarile sale anterioare.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, elegant si performant, noul aparat de aer conditionat Kumtel KTMSW12 este capabil sa va ofere un nivel minim de zgomot, o temperatura optima la interior si un consum redus de energie, prin intermediul tehnologiei Inverter si a functiilor standard de climatizare, asigurand in acelasi timp un aer ambiant proaspat si foarte curat cu ajutorul unui filtru anti-praf. Acestea fiind spuse, noul aparat de aer conditionat marca Kumtel reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare modern si de buna calitate, cu un compresor de inalta performanta, o capacitate mare de racire si cateva functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget prea mare.

– Părerea clienţilor –

Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru o locuinta cu 2-3 camere de dimensiuni normale. Per total sunt foarte multumit de el si il recomand cu incredere celor care vor un sistem de climatizare ieftin si bun.

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si ma declar super multumit de raportul sau pret/calitate. Chiar si setat pe ultima treapta abia daca se aude ceva zgomot si functioneaza fara probleme la o temperatura de minim -15 grade Celsius, conform producatorului.

Un raport calitate/pret foarte bun din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce aproape deloc zgomot, nu consuma prea multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere de pana la 20 de metri patrati. Recomand.

Nu prea am nimic de reprosat. Inafara de faptul ca este unul dintre cele mai accesibile modele de aparate AC cu capacitatea de 12000 BTU/h, acesta este si un produs de calitate. Tehnologia Inverter indica faptul ca este un sistem de climatizare silentios si eficient care poate fi utilizat chiar si in sezonul rece.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT