Kyato 12ION – aparat de aer conditionat de 12000 BTU/h, cu tehnologia Inverter si o functie de ionizare!

Preţ Kyato 12ION

Kyato 12ION este un nou aparat de aer conditionat cu tenhologia Inverter de 12000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor sa se bucure de un mediu de viata placut si foarte confortabil, care se regaseste deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design modern si elegant de culoare alb, clasa energetica A++ la racire si A+ la incalzire, un afisaj mare ascuns, tehnologia Inverter, o capacitate generala de 12000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf si filtru antibacterian) si mai multe functii speciale de climatizare.

Review Kyato 12ION

Design-ul modern si minimalist al aparatului de aer conditionat marca Kyato se va integra cu usurinta in orice tip de mediu, gratie aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns ale unitatii interne de tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in orice alta incapere de pana la 25 – 30 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 10 kilograme avand dimensiunile de 28 x 79,9 x 18,3 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 55,1 x 76 x 25,6 centimetri si o greutate de aproximativ 31 de kilograme, oferind insa un nivel minim de zgomot de pana la 40 dB la interior si de maxim 52 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat Kyato 12ION dispune de o capacitate de racire 11942 BTU/h (cu un consum energetic de 1030 W/h) si o capacitate de incalzire de 13648 BTU/h (cu un consum energetic de 980 W/h), dar si de o capacitate de dezumidificare de un litri pe ora, fiind suficient de puternic pentru o suprafata de pana la 25 – 30 mp. Tehnologia Inverter utilizeaza un nou model de compresor rotativ, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura setata si sa o mentina constanta cu un nivel redus de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade si  de maxim 48 de grade Celsius.

In ceea ce priveste caracteristicile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca Kyato include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru anti-praf + filtru antibacterian) si mai multe functii speciale (Turbo Mode, ECO Mode, Auto Restart, Sleep Mode, 24h Timer, Ioniser, Dezghetare automata si Autodiagnoza). Mai exact, functia de ionizare (Ioniser) creeaza in locuinta dumneavoastra un mediu ambiant similar cu senzatia de prospetime a mediului natural, prin intermediul unui generator de ioni negativi ce elimina particulele de praf, bacteriile si mirosurile neplacute din aerul ventilat.

Părerea noastră despre produs

Accesibil, modern si puternic, aparatul de aer conditionat Kyato 12ION este ideal pentru racirea si incalzirea suprafetelor acoperite de aproximativ 25 – 30 de metri patrati, in timp ce acesta functioneaza fara probleme chiar si la temperaturi extreme de minim -15 grade si  de maxim 48 de grade Celsius, iar mediul ambiant este pastrat proaspat si foarte curat. Astfel ca, aparatul de aer conditionat marca Kyato reprezinta o solutie ideala si avantajoasa pentru oricine isi doreste un nou sistem de climatizare accesibil si puternic, cu un consum redus de energie, o capacitate mare de racire/incalzire si mai multe functii speciale de climatizare, insa nu dispune de un buget prea mare.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat modern si de buna calitate, disponibil la un pret accesibil de achizitionare. Este elegant si foarte silentios, are un consum redus de energie si este suficient de puternic pentru suprafata recomandata de catre producator.

Am achizitionat acest aparat de aer conditionat in principal pentru clasa energetica superioara si pentru pretul foarte bun de achizitionare. Unitatea interioara/exterioara este foarte silentioasa si functioneaza eficient pana la -15 grade Celsius. In plus, afisajul LED ascuns si functia de ionizare reprezinta un plus pentru mine.

Un raport calitate/pret excelent din punctul meu de vedere. Arata bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o incapere. Per total sunt foarte multumit de acest aparat de aer conditionat.

Nu am nimic de reprosat. L-am achizitionat in urma cu cateva saptamani si raceste fara probleme in doar o jumatate de ora o suprafata de aproximativ de 60 metri patrati. Il recomand cu mare incredere celor care vor un sistem de climatizare foarte bun la un pret accesibil de achizitionare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT