REVIEW: Aparat de aer conditionat KYATO K12-ION++S, 12000 BTU, filtru de ionizare și KIT DE INSTALARE INCLUS!

Want create site? Find Free WordPress Themes and plugins.

Aparatul de aer condiționat KYATO, K12-ION++S este conceput pentru încălzire și răcire. În aparatul de climatizare există un număr de filtre, care asigură o purificare eficientă a aerului. Modelul K12-ION++S este, de asemenea, echipat cu mai multe moduri posibile de funcționare, inclusiv modul de autodiagnosticare, modul turbo și modul de autocurățare. Mai există și o caracteristică de repornire automată. Principalele avantaje ale acestui sistem de climatizare, sunt filtrele Bio, care cuprind un anumit tip de substanțe biologic active enzimy-Ionizator.  Ion Cluster are o eficiență ridicată în ionii de purificare a aerului. Modul Turbo crește funcția de răcire sau de încălzire, aducând rapid temperatura la nivelul setat.

 Preț Aer conditionat KYATO, K12-ION++S

Aparatul de aer condiționat KYATO, K12-ION++S are un preț foarte bun, iar raportul preț/calitate este de asemeni, foarte bun, deoarece acest dispozitiv este dotat cu tehnologie avansată, are integrate o serie de funcții care aduc confort utilizatorului și este creat cu un design modern. La cumpărarea aparatului de aer condiționat, se oferă o garanție de 24 de luni, care este inclusă în preț.

Modele populare cu prețuri bune BTU Verifică preț
1. Star-Light ACM-12ARWI 12000 BTU
2. HEINNER Mirror HAC-MR12DBL 12000 BTU
3. TESLA TC35V3-1232IA 12000 BTU
4. Carrier 42QHC012DS Y16 IPLUS 12000 BTU
5. Whirlpool SPIW 412L 12000 BTU

 Specificații

Aparatul de aer condiționat KYATO, K12-ION++S dispune de funcția de Autodiagnoză, care detectează într-un timp optim defecțiunile instalației de aer condiționat sau scurgerile de agent frigorific. Modul de operare, direcția optimă a fluxului de aer, telecomandă cu modul i-Feel, sunt o serie de funcții cu care aparatul de aer condiționat este dotat. Pentru fabricarea dispozitivului, producătorul KYATO a folosit o mulțime de noutăți tehnice, care au contribuit la furnizarea unui sistem de mare putere și zgomot redus. Astfel de rezultate au fost obținute datorită îmbunătățirii designului unității interioare, a ventilatorului, a schimbătorului de căldură și a mult mai multora.

Capacitate: Aparatul de aer condiționat KYATO, K12-ION++S are o capacitate generală de 12000 BTU, care nu se schimbă și care permite crearea unui mediul ambiental foarte plăcut. Dispozitivul are eficiență pentru o suprafață de până la 30 mp.

Unitate interna: KYATO, K12-ION++S are un design frumos și o mulțime de caracteristici utile. Funcția auto-restart asigură o schimbare rapidă a condițiilor climatice, în funcție de setările de temperatură stabilite anterior. Poți găsi parametrii necesari utilizând telecomanda. Noua tehnologie previne formarea de mucegai și sistemul de operare inteligent, acceptă automat curățarea schimbătorului de căldură. 

Eficiența energetică: Aparatul de aer condiționat KYATO, K12-ION++S, este clasat în clasa de eficiență energetică A++ la răcire și A+ la încălzire. Echipat cu ventilator eficient și economic, precum și cu compresor Inverter, dispozitivul funcționează la capacitate maximă cu consum redus de energie.

Funcții și tehnologii: Aparatul de aer condiționat KYATO, K12-ION++S este creat pentru a răci încăperea, a o încălzire, a o dezumidifica și a o ventila eficient. Cu funcția Sleep mode te poți odihni liniștit. Cu funcția de auto-restart, dispozitivul își reia funcțiile setate anterior, în cazul unei pene de curent electric. Cu Autodiagnoza dispozitivul îți va arăta defecțiunile fără să le mai cauți tu. Mai deține și alte funcții speciale precum i-Feel și filtre care purifică și ionizează aerul.

Nivel de zgomot: Nivelul de zgomot al aparatului de aer condiționat KYATO, K12-ION++S este foarte silențios, acesta fiind cuprins între 33 dB, 37 dB, 42 dB și 27 dB.

 Cum alegem un aparat de aer condiționat ?!

Aerul condiționat este o sursă de răcoare plăcută în zilele fierbinți ale verii. Acest echipament a devenit o condiție indispensabilă pentru confortul din casă, în apartament sau la birou. Brand-urile, specializate în producția de tehnologie climatică, extind constant linia de modele și dezvoltă noi funcții pentru sistemele de climatizare. Având în vedere varietatea de opțiuni, putem spune că întrebarea ”cum să alegeți un aparat de aer condiționat” este relevantă pentru fiecare cumpărător, care nu este specialist în acest domeniu.

 Criterii: La alegerea echipamentului climatic, determinarea precisă a puterii  este de o importanță deosebită. De acest parametru depinde costul aparatului de aer condiționat și eficiența funcționării acestuia într-o cameră. Determinarea capacității se face pe baza dimensiunii camerei, precum pe baza caracteristicilor sale de termoizolare (izolarea peretelui, dimensiunea ferestrelor etc.). Spre exemplu:

BTU Locuințe Spații comerciale Modele și prețuri
9000 18-25 mp 14-22 mp
12000 24-35 mp 20-30 mp
14000 28-45 mp 24-36 mp
18000 40-50 mp 33-40 mp
24000 60-90 mp 50-80 mp

 Nivelul de zgomot: De asemenea, trebuie să fii interesat de nivelul de zgomot  al aparatului. Aparatele moderne au nivel de zgomot destul de redus. Nivelul de zgomot poate fi de minim 20 dB și poate ajunge până la 65 dB. De regulă, cu cât sunt mai scumpe echipamentele, cu atât nivelul de zgomot este mai redus.

 Eficiența energetică: Atunci când vrei să cumperi un aparat de aer condiționat, trebuie să ții cont de eficiență energetică. Mai mult, trebuie să vezi dacă funcționează cu un invertor. Aparatele de aer condiționat care funcționează cu invertoare,  consumă mai puțină energie și trec fără probleme la orice nivel de temperatură. Printre avantajele aparatelor de climatizare cu invertoare, se numără economisirea energiei electrice cu până la 40%.

 Funcții: În plus, față de sarcina principală a aparatului de aer condiționat, care este de a răci sau de a încălzi spațiul, există  un număr mare de funcții suplimentare. Cu cât sunt mai multe astfel de funcții, cu atât prețul este mai mare. Cele mai importante caracteristici ale unui aparat de aer condiționat sunt:

  • productivitatea crescută a compresorului,
  • umidificarea,
  • filtru de  titan,
  • repornire cald,
  • control Wi-Fi,
  • senzor de mișcare,
  • capacitatea de a lucra până la -15 grade,
  • protecția anticorozivă și multe altele.

 Sfat: Dorința de a economisi bani și de a alege un aparat de aer condiționat insuficient de puternic, va duce la deteriorarea dispozitivului. Echipamentul va lucra în mod constant la sarcini extreme și astfel, se va deteriora rapid.

REVIEW: Aparat de aer conditionat KYATO K12-ION++S, 12000 BTU, filtru de ionizare și KIT DE INSTALARE INCLUS!
4.8 (96%) 10 votes
Did you find apk for android? You can find new Free Android Games and apps.

Comentarii

Leave a reply