Laptop HP 350 G2 cu procesor Intel Core i5-5200 2.7GHz, 15.6″, 4GB, 500GB, DVD-RW, Intel® HD Graphics 5500, Windows 8.1, Black – eleganta dusa la extrem!

Vechiul laptop da semne de oboseala si nu mai poate fi resuscitat?
Ce spuneti de un laptop mai performant de la HP?

HP 350 G2 este cu adevarat un model in ton cu cerintele actuale. Este dotat cu un procesor Intel Core i5 5200, cu o frecventa de 2700 Mhz, un procesor din a cincea generatie Broadwell, care asigura o performanta si o versatilitate mai mare inclusiv scanare 3D, identificarea gesturilor si comenzi vocale.

Displayul Anti-glare este de 15.6 inch HD LED, wide, cu o rezolutie de 1366 x 768 pixeli. Fiind un ecran mat, veti putea utiliza laptopul si in spatii deschise (pe terase, in parcuri, in masina etc), caci tonurile de negru au o lumina mai mare.

verifica-pret

Configuratia in care vine acest model este cu un hdd sata de 500 GB cu 5400 rpm si o memorie de 4 Gb ddr3. Din fericire, memoria se mai poate extinde si ulterior pana la 8 gb ram. Tot ce trebuie sa faceti este sa mai infingeti inca un modul de 4 gb in slotul ramas liber.

Cat despre placa video trebuie sa spunem ca este integrata, model Intel HD 5500. Pentru ca nu este o placa video dedicata, laptopul nu se va misca bine in jocuri performante, care necesita o placa video mai puternica. De aceea, as zice ca aceasta configuratie se preteaza bine pentru aplicatii de office, internet, filme, jocuri mai slabe, muzica etc. Dar nu grafica de performanta si jocuri.Laptop HP 350 G2

Ca design, HP 350 G2 arata foarte bine. Are carcasa argintie, iar partea de tastatura este neagra. Tastele sunt usor iesite in afara, delimitate una de cealalta, garantand astfel o experienta de tastare excelenta si confortabila.

Laptopul HP 350 G2 are DVDRW incorporat, iar difuzoarele sunt stereo. Alaturi de microfonul digital incorporat si camera web de 720p, il veti putea folosi pentru a inregistra si distribui continut pe retelele de socializare si pe platformele de comunicare online.

Cititorul de carduri cu care este prevazut, suporta formate SD, SDHC si SDXC. Pe partea de conectica, laptopul sta foarte bine caci are doua porturi USB 3.0 si un port USB 2.0. Nu lipseste portul HDMI si nici mufa VGA care va permite sa conectati un monitor sau un televizor mai mare. Pentru ca are atat de multe porturi, va fi foarte usor sa conectati dispozitive externe (chiar in acelasi timp) si sa accesati fisierele de pe acestea.

Are wireless si bluetooth, cantareste doar 2.3 kg si masoara 38.4 cm lungime x 2.31 cm grosime si 26.4 cm adancime. Laptopul HP 350 G2 vine cu licenta OEM de Microsoft Windows versiunea 8.1, pe 64 biti.

Comentarii

Leave a reply

Review IT