Laptop HP Pavilion 15-P100NQ, Intel Core i3, Memorie 8GB, HDD 1TB, nVidia GeForce – performante ridicate

Detin in acest moment un laptop de la HP, cu o configuratie putin depasita, un dual core cu 2 GB RAM si HDD de 320 GB, asa ca m-am hotarat sa-l schimb pentru ca nu mai face fata cerintelor mele. Zis si facut, am luat la mana cam toate site-urile cu profil IT din Romania si m-am oprit la eMAG unde am dat peste modelul Laptop HP Pavilion 15-P100NQ, un laptop pe care doresc sa mi-l achizitionez in perioada urmatoare.

Laptopul HP Pavilion 15-P100NQ l-am ales atat pentru design cat si pentru caracteristicile oferite de producatorul HP, de asemenea pot spune ca nu am uitat de fiabilitatea de care a dat dovada in ultimul timp laptopurile de la HP.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul HP Pavilion 15-P100NQ   
Ca si design nu este iesit nimic din comun, un aspect placut cu finisajele ok si cu o carcasa construita destul de bine fata de modelele anterioare, avem colturile rotunjite si un touch pad pus excelent pentru cei ce folosesc mana dreapta. Avem si tastatura numerica la care mai adaugam tastele puse ergonomic pentru scriere rapida si pentru o navigare cat mai placuta.

Laptop-HP-Pavilion-15-P100NQ
Am ales modelul HP Pavilion 15-P100NQ pentru caracteristicile pe care le ofera, de aici putem evidentia urmatoarele componente:

– procesorul reprezinta un punct forte, avem un Intel Core i3 4030U ce vine cu o frecventa de 1900 MHz si cu un cache de 3 MB, mai adaugam cele 2 nuclee si tehnologia proceosrului care este de 22 nm, un procesor destul de stabil di foarte bun atat pentru aplicatii cat si pentru jocuri.

– display-ul este mai mult decat ce mi-am dorit, avem o diagonala standard de 15.6 inch si o rezolutie HD, insa caracteristica superioara o reprezinta tehnologia „BrightView HD”.

– memoria RAM chiar este de laudat, daca pana acum aveam 2 GB, pe laptopul Laptop HP Pavilion 15-P100NQ am de 4 ori mai mult, 8 GB RAM DDR3 la o frecventa de 1600 MHz.

– HDD-ul este si el la fel de performant ca celelalte componente, avem un spatiu de stocare de 1 TB, un spatiu pe care il putem ocupa cu filme, jocuri, muzica si alte programe.

– nu este un laptop gaming insa simtim oarecum prezenta placii video dedicate, aici avem un GeForce GT 830M ce are o capacitate de 2 GB, de asemenea putem evidentia caracteristicile speciale GPU Boost 2.0, Optimus, PhysX, CUDA si GeForce Experience.

Laptop HP Pavilion 15-P100NQ este alegerea perfecta la acest pret, avem fiabilitate, caracteristici superioare si design placut.

Comentarii

Leave a reply

Review IT