LDK CF 290A+ – combina frigorifica accesibila, moderna si destul de spatioasa!

Recomandata pentru o singura persoana sau o familie normala (cu doi sau chiar patru membri), combina frigorifica LDK CF 290A+ este ideala pentru cei care isi doresc un aparat frigorifica accesibil si decent pentru racirea/congelarea eficienta si de buna calitate a alimentelor sale. Disponibila deja si pe eMAG.ro la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale, remarcandu-se printr-un design elegant, clasa energetica A+, o capacitate foarte buna de depozitare, un termostat reglabil si multe altele.

Designul simplu si modern al combinei frigorifice marca LDK se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde o veti amplasa, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, un termostat reglabil pentru controlarea temperaturilor din ambele compartimente, dar si doua usi reversibile cu maner incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta. In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 58 de kilograme si masoara 180 de centimetri pe inaltime, 58 de centimetri latime si o adancime de doar 55 de centimetri, potrivindu-se perfect in orice colt sau spatiu mai mic din locuinta dumneavoastra.

PROMOȚIE Combina frigorifica LDK CF 290A+ , 260 L, Alb – verifică preț

Combina frigorifica LDK CF 290A+ este incadrata, dupa cum sugereaza si terminatia denumirii sale “A+”, in clasa de eficienta A+ pentru a putea beneficia de o eficienta energetica ridicata in timpul functionarii sale, inregistrand astfel un consum cat mai redus de energie electrica la racirea/congelarea alimentelor dumneavoastra. In ceea ce priveste capacitatea sa de depozitare, aceasta include un volum net total generos de pana la 260 de litri, si anume compartimentul frigiderului are un volum net mare de 190 de litri iar cel al congelatorului are la randul sau un volum net decent de 70 de litri.LDK CF 290A+

Compartimentul frigiderului dispune de patru rafturi din sticla pentru mentinerea proaspata de lunga durata a tuturor alimentelor dumneavoastra, un compartiment Fresh Zone pentru pastrarea prospetimii ca in prima zi a fructelor si/sau legumelor dvs. preferate, trei rafturi amplasate pe usa pentru asezarea sticlelor, borcanelor sau a diferitor alimente voluminoase ce nu incap pe rafturile din sticla ale frigiderului, o iluminare interioara cu LED pentru o economie ceva mai mare a energiei electrice, dar si de un sistem de dezghetare manual ce necesita dezghetarea acestuia la u.

Pe langa toate acestea, combina frigorifica accesibila si decenta de la compania romaneasca LDK integreaza, de asemenea, si un compartiment separat pentru congelator, amplasat in partea de jos, ceea ce permite congelarea eficienta si destul de buna a unei cantitati suficiente de produse. Astfel, congelatorul beneficieaza la randul sau de trei compartimente transparente si destul de spatioase pentru depozitarea alimentelor proaspete pe o perioada mai lunga de timp fata de frigider, precum si de un sistem de dezghetare manual ce necesita decongelarea manuala a acestuia la un anumit interval de timp.

Comentarii

Leave a reply

Review IT