LDK LF 260 – frigider cu doua usi, clasa energetica A+ si o capacitate decenta!

Accesibil, elegant si destul de spatios, frigiderul cu doua usi LDK LF 260 reprezinta o solutie ieftina si foarte acceptabila pentru racirea/congelarea destul de buna a unei cantitati decente de alimente proaspete, la un consum cat mai redus de energie electrica. Recomandat pentru o singura persoana sau chiar o familie medie, acesta se remarca in principal printr-un raport calitate-pret destul de bun din aproape orice punct de vedere, fiind disponibil la un pret extrem de accesibil.

Designul sau este unul clasic si modern, cu congelatorul amplasat in partea de sus, care va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jur, gratie carcasei elegante de culoare alba si a celor doua usi reversibile cu maner incorporat si o deschidere standard de la stanga spre dreapta, potrivindu-se perfect in orice bucatarie moderna. In plus, frigiderul marca LDK are o greutate de aproximativ 42 de kilograme si masoara 159 de centimetri pe inaltime, 55 de centimetri latime si o adancime tot de 55 de centimetri.

PROMOȚIE Frigider LDK LF 260 A+, 240 L, Alb – verifică preț

Frigiderul cu 2 usi de la LDK este incadrat in clasa de eficienta energetica A+ pentru un consum cat mai redus de energie electrica, inregistrand astfel un consum energetic anual de doar 170 kWh/an si de numai 0,46 kWh pe zi (24 de ore). In ceea ce priveste capacitatea depozitare, acesta include un volum net total destul de bun de pana la 240 de litri, si anume compartimentul frigiderului are un volum net  mare de 199 de litri iar cel al congelatorului are un volum net decent de 41 de litri.LDK LF 260

Compartimentul frigiderului dispune de trei rafturi rezistente dintr-o sticla securizata, un suport pentru oua, un compartiment pentru fructe/legume, trei rafturi amplasate pe usa, o iluminare interioara, un sistem de dezghetare manual, precum si de un control mecanic al temperaturii. Congelatorul beneficieaza la randul sau de un compartiment spatios (cu un singur raft) pentru pastrarea alimentelor proaspete mai mult timp fata de frigider, dar si de o capacitate decenta de congelare de maxim 4 kilograme pe zi.

Comentarii

Leave a reply

Review IT