Lenovo 305-15IBD – laptop accesibil cu design elegant si performanta buna!

Accesibil, elegant si destul de performant, noul laptop Lenovo Lenovo 305-15IBD este alegerea perfecta pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie unui raport performanta-pret foarte bun din toate punctele de vedere. Acesta vine cu un design elegant de culoare albastra, ecran HD LED de 15,6 inch, sunet decent, componente hardware performante si foarte bine echilibrate, sistemul de operare Windows 10 si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret accesibil.

Laptopul elegant si performant de la Lenovo dispune de un display de tip LCD LED ce se bazeaza pe un panou TN, cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie High Definition (HD) de maxim 1366 x 768 pixeli, care poate afisa imagini clare si de inalta definitie pentru o experienta vizuala excelenta. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu tehnologia superioara de sunet Dolby Advanced Audio, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic, completand intreaga experienta de utilizare al laptopului.

PROMOȚIE Lenovo 305-15IBD cu procesor Intel® Core i3-5020U – verifică preț

Specificatiile sale hardware includ in principal noul procesor Intel Core i3-5020U (cu un consum redus de energie), lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, ceea ce asigura o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara probleme a sarcinilor de zi cu zi. Noul procesor Intel Core i3-5020U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de pana la 2,2 GHz, tehnologiile cunoscute de la Intel si chipsetul grafic integrat Intel HD Graphics 5500.Lenovo 305-15IBD

Memoria RAM de tip DDR3 si are o capacitate standard de 8 GB la frecventa de 1600 MHz, foarte buna pentru utilizarea normala de zi cu zi, precum web browsing, multimedia si chiar gaming, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea clasica HDD permite atat stocarea noului sistem de operare Windows 10, cat si a tuturor datelor dumneavoastra, gratie capacitatii generoase de stocare de aproximativ 1 TB.

Pe langa chipsetul grafic Intel HD Graphics 5500 integrat pe noul procesor de la Intel, laptopul Lenovo 305-15IBD mai dispune si de placa video dedicata AMD Radeon R5 M330 din seria ATI Exo Pro de la AMD, cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologia speciala AMD Enduro Technology, pentru o performanta grafica foarte buna in orice tip de utilizare, printre care multi-tasking, gaming si chiar editare grafica la un nivel decent.

Comentarii

Leave a reply

Review IT