Lenovo B70-80 – laptop elegant cu ecran HD+ de 17,3 inch si performanta buna!

Ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, laptopul Lenovo B70-80 de 17,3 inch este recomandat tuturor celor care isi doresc un dispozitiv elegant si destul de performant pentru web-browsing, multimedia si multe altele. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret foarte bun, acesta vine cu un design elegant, ecran HD+ LED de mari dimensiuni, sunet decent, specificatii hardware foarte bine echilibrate si mai multe caracteristici multimedia utile si de inalta calitate.

Designul simplist si foarte elegant al acestuia va iesi cu siguranta in evidenta oriunde il veti lua cu dumneavoastra, potrivindu-se mai mult ca sigur pe orice tip de birou si chiar intr-o geanta sau rucsac de laptop. La exterior, acesta beneficieaza de o carcasa eleganta de culoare neagra, fabricata dintr-un plastic mat si rezistent, o tastatura moderna si foarte confortabila de tip AccuType, dar si de un touchpad intuitiv si de mare precizie cu suport pentru gesturi multi-atingere.

PROMOȚIE Lenovo B70-80 cu procesor Intel® Core™ i5-5200U – verifică preț

Laptopul de la Lenovo se remarca printr-un display uimitor de tip LCD LED, cu o diagonala generoasa de 17,3 inch si rezolutie foarte buna de maxim 1600 x 900 pixeli (HD+), care poate afisa imagini clare si de foarte buna calitate la unghiuri largi de vizualizare, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini la fel de bune si culori vii chiar si la exterior. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 2 W si tehnologie Dolby Advanced Audio, permit redarea unui sunet decent si destul de puternic.

B70

Pe partea de hardware, laptopul Lenovo B70-80 este echipat cu noul procesor Intel Core i5-5200U, lansat pentru prima data undeva pe la inceputul anului trecut, care asigura o putere mare de calcul pentru multi-tasking, respectiv utilizarea normala de zi cu zi. Noul laptop de la Intel, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de pana la 2,2 GHz, ajungand insa la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz, dar si chipsetul grafic Intel HD Graphics 5500.

Memoria RAM este de tip DDR3 si include o capacitate standard de 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajuns pentru navigarea rapida pe internet, multimedia si chiar jocuri online, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin intermediul celor doua sloturi integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica HDD are o capacitate suficienta de stocare de maxim 500 GB pentru stocarea datelor importante, avand o viteza decenta de rotatie de 5400 de rotatii pe minut.

Comentarii

Leave a reply

Review IT