Lenovo IdeaPad 320-15AST – laptop portabil si destul de performant, cu ecran HD de 15,6 inch!

 Preţ Lenovo IdeaPad 320-15AST

Lenovo IdeaPad 320-15AST este un nou model de laptop multimedia de dimensiuni normale, dedicat in special pentru activitatile zilnice de acasa/birou, care se regaseste deja si in oferta retailerilor online de IT&C din Romania la un pret super ok pentru configuratia sa hardware de generatie actuala. Acesta vine cu un design elegant de culoare albastru, un display HD TN de 15,6 inch, un sunet ok, un nou procesor A-Series de la AMD, o memorie RAM DDR4 de 4 GB, un HDD de 500 GB, un acumulator Li-Ion de 2 celule si mai multe caracteristici multimedia utile si de conectivitate necesare in ziua de azi.

 Review Lenovo IdeaPad 320-15AST

Design-ul portabil si foarte elegant al noului model de laptop IdeaPad 300 Series de la Lenovo se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti utiliza sau il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa albastra din plastic, o tastatura confortabila tip chiclet si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. Noul laptop Lenovo are dimensiunile normale de 26 x 37,8 x 2,3 centimetri si o greutate de aproximativ 2,2 kilograme, acesta fiind platforma ideala pentru utilizarea portabila din calatorii, de la birou sau din deplasari, precum si de oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet.

Diagonala normala a ecranului tip LED Backlight (cu tehnologia TN) masoara 15,6 inch (39,6 centimetri), iar rezolutia HD (1366 x 768 pixeli) afiseaza imagini destul de clare si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare, in timp ce finisajul sau mat (Anti-Glare) elimina reflexiile nedorite de la exterior. Noul laptop IdeaPad de la Lenovo beneficiaza de o camera WEB pentru convorbirile online, doua difuzoare stereo integrate pentru un sunet ok, o unitate optica DVD-RW, un slot de carduri SD, o retea WiFI 802.11ac si de un acumulator Li-Ion de 2 celule pentru o autonomie buna de functionare fara cablu.

Noul laptop Lenovo IdeaPad 320-15AST este echipat cu noul procesor AMD A9-9420, din a 7-a generatie A-Series de la AMD, pentru o performanta foarte buna in utilizarea zilnice de acasa/birou, gratie celor doua nuclee la frecventa maxima de 3,6 GHz si a procesorului grafic integrat AMD Radeon R5 530 (cu o memorie de 2 GB). Specificatiile sale hardware mai includ o memorie RAM DDR4 de 4 GB (cu o memorie RAM de maxim 8 GB) si un HDD de 500 GB (cu viteza de rotatie de 5400 rpm), pentru a rula programele de office, web browsing si altele, respectiv pentru a salva fotografiile si fisierele video/audio.

Lenovo IdeaPad 320-15AST

AMD A9-9420, 4GB DDR4, HDD 500GB

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noul laptop Lenovo IdeaPad 320-15AST reprezinta, dupa parerea noastra, o platforma ideala pentru pentru lucrul zilnic de la birou sau activitatile normale de acasa, precum si oriunde aveti nevoie de un acces rapid la internet. Astfel ca, noul laptop IdeaPad de la Lenovo reprezinta, in acelasi timp, si o alegere perfecta si avantajoasa pentru cei care sunt in cautarea unui nou model de laptop bun la toate activitatile zilnice de acasa/birou si nu numai, de la office si web browsing pana la multitasking si multimedia.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT