Lenovo IdeaPad 500S-13ISK – laptop ultraportabil de 13,3 inch pentru utilizarea zilnica!

Dedicat in special pentru productivitate si divertisment, Lenovo IdeaPad 500S-13ISK este un nou model de laptop din gama IdeaPad a companiei chinezesti Lenovo, perfect pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie specificatiilor sale hardware destul de performante. Acesta se remarca printr-un design elegant si foarte portabil, ecran Full HD IPS de 13,3 inch, sunet captivant si destul de puternic, componente hardware decente si de ultima generatie, precum si prin mai multe caracteristici multimedia utile, fiind disponibil deja pe eMAG.ro la un pret destul de bun.

Designul usor si ultraportabil al laptopului elegant si destul de performant de la Lenovo este ideal pentru toti cei care au un stil de viata activ sau vor sa fie mereu conectati la internet, oriunde s-ar afla, avand insa o grosime de numai 1,93 centimetri si o greutate de doar 1,56 de kilograme. In ceea ce priveste aspectul sau modern, acesta se va face cu siguranta remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare alba, fabricata din aluminiu si plastic, o tastatura foarte confortabila la utilizare, dar si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere.

PROMOȚIE Laptop Lenovo IdeaPad 500S-13ISK, Intel® Core™ i3-6100U – verifică preț

Display-ul LED se bazeaza pe un panou de tip IPS, cu o diagonala redusa de doar 13,3 inch si rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, la unghiuri largi de vizualizare, pentru a putea beneficia de o experienta vizuala excelenta, oriunde si oricand. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 3 W (2 x 1,5 W) si tehnologia superioara de sunet Dolby DS 1.0 Home Theater, permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic pentru a va bucura de impactul sunetului surround, chiar de la un laptop.Lenovo IdeaPad 500S-13ISK

Pe partea de hardware, laptopul Lenovo IdeaPad 500S-13ISK este echipat cu noul procesor Intel Core i3-6100U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, ceea ce asigura o performanta foarte buna, in utilizarea normala de zi cu zi, pentru rezolvarea rapida a sarcinilor zilnice de acasa sau de la birou. Mai exact, procesorul Intel Core i3-6100U integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa normala de pana la 2,3 GHz, tehnologiile principale de la Intel, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520 pentru o grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra.

Memoria RAM este de tip DDR3L si vine cu o capacitate standard de doar 4 GB la frecventa normala de 1600 MHz, mai mult decat suficienta pentru navigarea pe internet, redarea continutului media preferat, jocuri online si chiar multi-tasking, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 8 GB. Unitatea speciala de tip SSHD (Solid State Hybrid Drive), cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, combina perfect viteza mare de citire/scriere a unitatii SSD cu capacitatea generoasa de stocare a unitatii clasice HDD, beneficiind astfel de o capacitate mare de stocare de maxim 500 GB + 8 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT