Lenovo IdeaPad 700-15ISK – laptop cu procesor Intel Skylake, memorie DDR4 si placa video dedicata!

Lenovo IdeaPad 700-15ISK este un nou model de laptop elegant si performant din gama IdeaPad 700 a companiei chinezesti Lenovo, ideal pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie specificatiilor sale hardware de ultima generatie. Acesta vine in principal cu un design elegant, display Full HD IPS LED de 15,6 inch, sunet puternic si captivant, componente hardware performante si foarte bine echilibrate, o unitate optica externa si multe altele, toate acestea la un pret destul de accesibil.

Laptopul de la Lenovo dispune de un display foarte bun de tip LCD LED ce se bazeaza pe un panou IPS, cu diagonala normala de 15,6 inch si rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate pentru o experienta vizuala excelenta. In plus, cele doua difuzoare stereo integrate de tip JBL, cu o putere totala de 5 W si tehnologie Dolby Home Theater, permit redarea unui sunet captivat si destul de puternic, fara distorsiuni mari la un volum ridicat.

PROMOȚIE Lenovo IdeaPad 700-15ISK i5-6300HQ 2.30GHz, Skylake, 15.6″, Full HD

Dotat cu noul procesor puternic Intel Core i5-6300HQ, laptopul Lenovo IdeaPad 700-15ISK beneficieaza de o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara niciun fel de problema a tuturor sarcinilor de zi cu zi, fie de acasa sau de la birou. Noul procesor de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza nu mai putin de patru nuclee ce ruleaza la o frecventa de baza de 2,3 GHz, dar care prin intermediul tehnologiei Intel Turbo Boost poate urca la o frecventa maxima de pana la 3,2 GHz.Lenovo IdeaPad 700-15ISK

Memoria RAM de ultima generatie, si anume de tip DDR4, are o capacitate standard de 4 GB la frecventa ridicata de 2133 MHz, mai mult decat suficienta pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel foarte bun, suportand insa o memorie maxima de RAM mare de pana la 32 GB. Unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 5400 rpm, asigura salvarea tuturor datelor dumneavoastra preferate, gratie capacitatii generoase de stocare de aproximativ 1 TB.

Pe langa procesorul grafic Intel HD Graphics 530 a noului procesor puternic de la Intel, cu o memorie integrata de pana la 64 GB si o frecventa grafica de maxim 950 MHz, laptopul Lenovo IdeaPad 700-15ISK mai dispune si de placa video dedicata nVIDIA GeForce GTX 950M, cu o memorie GDDR3 de 4 GB si tehnologiile NVIDIA PhysX si CUDA, pentru o performanta grafica mult mai ridicata in orice tip de utilizare, de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar editare grafica.

Comentarii

Leave a reply

Review IT