Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM – tableta cu procesor Quad-Core

Cei de la Lenovo nu stau cu mainile in san, de data aceasta au venit cu o noua tableta, este vorba de IdeaPad A7-10 ADAM, o tableta care se face remarcata prin pretul extrem de scazut dar si prin caracteristicile pe care le ofera.

Avem un procesor Quad-Core MTK8127 ce vine cu o frecventa de 1.30GHz, un procesor produs de MediaTek care imbina cele 4 nuclee cu celelalte performante ale tabletei, ce-i drept nu este cel mai bun procesor existent de pe piata dar tinand cont de pretul exprem de scazut al tabletei atunci putem sa spunem ca au inbinat perfect utilul cu placutul si au ajuns la un produs perfect.

   Vezi AICI preţul pentru Tableta Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM   
Designu-ul tabletei Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM este unul extrem de placut si simplu, cu colturile putin rotunjite si cu un display care ocupa peste 80% din partea frontala a tabletei, avem si partea din spate care vine cu o priza extrem de buna.

Tableta-Lenovo-IdeaPad

Lenovo IdeaPad A7-10 ADAM ne ofera calitate la un pret mic, avem un display cu tehnologia IPS, contrast foarte bun si o luminozitate crescuta fata de modelele anterioare, diagonala este de 7 inch la o rezolutie de 1280 x 600, densitatea pixelilor aduce un plus ecranului, facandu-l foarte clar si cu un raspuns uimitor la atingere.

Pe langa procesorul quad core prezentat mai sus, avem o memorie RAM de 1 GB DDR3, cu siguranta stiti la ce ajuta aceasta memorie, ideea este ca la momentul actual Samsung Galaxy S6 care costa o caruta de bani vine cu 3 GB, daca stam sa facem o comparatie avem a 3-a parte din memoria noului telefon, iar daca este sa comparam preturile vom ajunge la un rezultat foarte diferit.

Spatiu de stocare este de 8 GB, avem tehnologia Bluetooth 4.0 si WiFi 802.11 b/g/n, bateria este Li-Polymer 3450 mAh cu o autonomie de lucru de 8 ore, aceasta autonomie a fost calculata cu internetul pornit.

Avem o greutate de 269 g si trebuie sa tinem cont ca putem sa folosim tableta drept GPS, insa de precizat faptul ca nu vine cu modulul 3G.

2 Comments
 1. Reply
  Emilian 9 octombrie 2016 at 5:30

  Bună ziua,aceasta tableta are o folie de protectie aplicata pe ecran?

  • Reply
   Review produs 9 octombrie 2016 at 21:54

   nu 🙂

Leave a reply

Review IT