Lenovo IdeaPad Z50-75 – laptop pentru toate buzunarele

In urma cu 6-7 ani mi-am luat un laptop de la Lenovo si am ramas placut impresionat ca si in ziua de astazi merge, clar nu este o configuratie asa puternica cum este cel pe care il prezentam astazi dar totusi pot spune ca si-a facut treaba si sunt multumit de ce mi-a oferit pana acum.

Lenovo IdeaPad Z50-75 il prezentam astazi, un laptop mult mai puternic, mult mai fiabil si un laptop care vine cu un pret accesibil, un pret pe masura performantelor.

   Vezi AICI preţul pentru Laptopul Lenovo IdeaPad Z50-75   
Incepem prin a spune ca design-ul este unul destul de futurist, arata foarte bine, finisajele sunt facute ca la carte iar materialul de plastic este mult mai rezistent fata de modelele anterioare. Ca tot a venit vorba de design trebuie sa aducem la cunostinta ca avem TouchPad cu suport pentru gesturi multi-atingere si o tastatura anti stropi care ajuta persoanele mai neindemanatice, aici ma includ si pe mine.

Laptop-Lenovo-IdeaPad-G50-45

Pe langa design si pret, configuratia este cea mai importanta, cu cat performantele cresc cu atat creste si pretul. Ei bine, in lista de mai jos va vom prezenta configuratia laptopului Lenovo IdeaPad Z50-75.

– Procesorul este una din cele mai importante componente ale unui laptop si vreau sa spun ca acest model vine cu AMD Quad-Core FX-Series FX-7500, acest procesor vine cu un numar de 4 nuclee si o tehnologie a proceosrului de 28 nm, iar frecventa este de 2100 MHz cu un cache de 4 MB, insa partea interesanta este ca frecventa procesorului poate creste atunci cand este nevoie de mai mult resurse, astfel poate ajunge fara nici un fel de probleme la frecventa de 3300 MHz datorita tehnologiei turbo boost.

– Memoria RAM as putea spune ca nu este chiar asa convingatoare, avem 4 GB, dar partea interesanta este ca avem decat un singur modul ocupat, astfel cu o investitie minima il putem face sa aibe 8 GB.

– Capacitatea de stocare pentru mine mereu a fost irelevanta in ultima perioada, exista internet, filme pe internet, muzica pe internet si toate cele pe internet, asa ca nu prea ai ce sa faci cu 1 TB, capacitate pe care o are noul laptop de la Lenovo.

– Nu este un laptop gaming, insa pasionatii de jocuri pot sta linistiti pentru ca vine cu memorie video dedicata, aici avem 2 Gb pe care putem sa-i folosim la tot ce inseamna grafica, de la filme pana la aplicatii gen Pinnacle sau Photoshop.

– Cantareste doar 2.4 Kg si vine cu retea 10/100/1000, avem tehnologia Bluetooth 4.0 si WiFi 802.11 b/g/n.

Lenovo IdeaPad Z50-75 este alagerea perfecta pentru acest buget, iar daca il mai prindeti la reducere atunci chiar este cazul sa-l achizitionati pentru ca este un laptop puternic, fiabil si cu un design placut.

Comentarii

Leave a reply

Review IT