Lenovo MIIX 700 – laptop 2 in 1 de ultima generatie pentru office si divertisment!

Fie pentru utilizarea zilnica de acasa sau la birou, laptopul 2 in 1 Lenovo MIIX 700 de ultima generatie este perfect pentru office, navigarea pe internet, divertisment si nu numai, remarcandu-se printr-un design unic si modern, ecran exceptional, performanta uimitoare si noul sistem de operare Windows 10 Pro de la Microsoft, fiind insa disponibil la un pret pe masura dotarilor sale.

Laptopul 2 in 1  de la Lenovo dispune de un display tactil (Touchscreen) ce se bazeaza pe un panou IPS cu diagonala redusa de doar 12 inch si rezolutie incredibila de maxim 2160 x 1440 pixeli (Full HD+), afisand imagini extraordinare si de foarte buna calitate. Ecranul tactil de 12 inch suporta un control multi-touch in 10 puncte pentru un multi-tasking excelent, in timp ce stratul anti-reflexie ofera imagini clare si la fel de buna chiar si la exterior.

PROMOȚIE Laptop Lenovo MIIX 700 procesor Intel Core m3-6Y54 1.1GHz – verifică preț

In ceea ce priveste caracteristicile multimedia, acesta beneficieaza de doua difuzoare stereo, cu o putere totala de 1 W si tehnologia superioara Dolby Advanced Audio, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic, dar si de doua camere foto de 5 MP (fata si spate) pentru captarea unor fotografii uimitoare, convorbiri online decente si nu numai.Lenovo MIIX 700

Laptopul Lenovo MIIX 700 este dotat cu noul procesor Intel Core m5-6Y54, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, ceea ce asigura o putere de calcul ridicata pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor zilnice de acasa sau de la birou. Toate acestea se datoreaza procesorului de ultima generatie cu doua nuclee la o frecventa maxima de pana la 2,7 GHz, gratie tehnologiei Intel Turbo Boost.

Memoria RAM de tip LPDDR3 are o capacitate standard de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajuns pentru navigarea pe internet, multimedia, jocuri online si multe altele, aceasta fiind insa si memoria maxima de RAM suportata de laptop. Unitate M.2 SSD ofera viteze mari de citire/scriere si o capacitate suficienta de stocare de 256 GB, beneficiind asadar de o rularea rapida a noului sistem de operare Windows 10 si totodata salvarea tuturor fisierelor importante.

Pe partea de grafica, laptopul 2 in 1 Lenovo MIIX 700 beneficieaza doar de placa grafica integrata Intel HD Graphics 515 a noului procesor de la Intel, dar care suporta o performanta grafica foarte buna in utilizarea normala de zi cu zi. In plus, acesta permite o utilizare de lunga durata departe de priza, cu ajutorul bateriei Li-Polymer de 4 celule ce ofera o autonomie indelungata de pana la 9 ore de lucru.

Comentarii

Leave a reply

Review IT