Lenovo ThinkPad E560 – laptop fiabil si destul de performant, din categoria business!

Cu un echilibru intre functionalitate, design si performanta, noul laptop de business ThinkPad E560 reprezinta un echipament durabil, fiabil si destul de puternic pentru companiile mari si mijlocii, care ajuta la sprijinirea utilizatorilor in ce priveste siguranta datelor importante si atingerea unor rezultate remarcabile. Acesta este dotat cu un design elegant, ecran Full HD IPS de 15,6 inch, sunet excelent, componente hardware de ultima generatie, sistem de operare Windows 7 Pro + Windows 10 Pro si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea la un pret pe masura zecilor de ani de inovatie a gamei ThinkPad.

Designul elegant si extrem de fiabil al noului laptop din gama ThinkPad a celor de la Lenovo va putea face fata cu brio chiar si conditiilor mai grele de utilizare, oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa neagra dintr-un plastic rezistent, o tastatura ThinkPad ergonomica si rezistenta la varsarea accidentala de lichide, dar si de un touchpad mai mare si de ultima generatie (cu trei butoane pentru aplicatiile profesionale de business). In plus, aceasta are o greutate de aproximativ 2,45 kilograme si masoara 25,5 centimetri in inaltime, 37,7 centimetri pe latime si o grosime de doar 2,38 – 2,71 centimetri.

Lenovo ThinkPad E560 15.6”, FHD IPS, i5-6200U – profită acum de reducere

Display-ul sau LED, cu tehnologie IPS, dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, precum si de un finisaj mat impotriva reflexiilor nedorite, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, la unghiuri largi de vizualizare, pentru o experienta vizuala excelenta. Pe langa toate acestea, caracteristicile sale multimedia includ o camera web HD, un senzor de amprenta digitala, un sistem de sunet HD Audio (cu tehnologie Dolby Advanced Audio) pentru un sunet excelent, precum si de o baterie Li-Ion de 6 celule pentru o autonomie mare de lucru de pana la 9 ore.Lenovo ThinkPad E560

Laptopul Lenovo ThinkPad E560 este dotat cu noul procesor Intel Core i5-6200U, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, pentru a va putea bucura de o putere mare de calcul in utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, gratie celor doua nuclee ce ruleaza la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz (cu tehnologia Intel Turbo Boost). Pe partea de grafica, acesta beneficieaza de procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520 a noului procesor de la Intel, cu o memorie video preluata din cea de RAM si o frecventa grafica de maxim 1 GHz, pentru o performanta grafica peste masura asteptarilor dumneavoastra.

Memoria RAM DDR3 include o capacitate standard de RAM de 8 GB la frecventa normala de 8 GB, indeajunsa atat pentru sistemul de operare Windows 7 Pro sau Windows 10 Pro, cat si pentru aplicatiile profesionale ce necesita o functionalitate sporita, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin cele doua sloturi integrate pe laptop. Unitatea SSD de ultima generatie, cu viteze mari de citire/scriere si o capacitate de stocare de 256 GB, asigura rularea rapida a intreg sistemului de operare Windows 7 Pro, cu upgrade gratuit la Windows 10 Pro, al noului laptop de business din gama ThinkPad a celor de la Lenovo.

Comentarii

Leave a reply

Review IT