Lenovo ThinkPad L560 – laptop de business cu ecran HD de 15,6 inch si o performanta destul de buna!

Ideal pentru profesionistii mobili, companiile mari si mijlocii, precum si pentru cei ce detin afaceri online, noul laptop de business Lenovo ThinkPad L650 este o alegere potrivita si foarte inspirata pentru sarcinile zilnice de acasa sau de la birou, datorita designului extrem de rezistent si a securitatii ridicate. Acesta vine cu un design elegant, ecran HD LED de 15,6 inch, componente hardware decente si de noua generatie, sistemul de operare Windows 7 Pro + Windows 10 Pro si mai multe caracteristici multimedia utile, toate acestea fiind disponibile la un pret ridicat dar pe masura modelelor premium din gama ThinkPad.

Designul portabil si elegant al noului laptop din gama ThinkPad a celor de la Lenovo va iesi cu siguranta in evidenta oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa neagra dintr-un plastic armat, o tastatura confortabila la utilizare, un cititor de amprenta, precum si de un touchpad cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, modelul L650 de la Lenovo este si extrem de rezistent, deoarece acesta indeplineste cu succes 12 din testele militare SUA pentru robustete, durabilitate si de calitate, in timp ce tehnologia inovatoare roll-cage si fibra de sticla din plastic armat adauga o extra rezistenta si rigiditate.

Lenovo ThinkPad L560 15.6”, HD, Core™ i5-6200U – profită acum de reducere

Display-ul sau LED backlight dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, dar si de un finisaj mat anti-reflexie, afisand asadar imagini clare si de inalta definitie, la unghiuri destul de largi de vizualizare, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala foarte buna. Pe langa toate acestea, laptopul de business marca Lenovo mai inlcude o camera web HD, doua difuzoare stereo pentru un sunet decent, sistemul de operare Windows 7 Pro (cu licenta gratuita pentru Windows 10 Pro), precum si de o baterie Li-Ion de 6 celule pentru o autonomie mare de lucru de pana la 7,2 ore.Lenovo ThinkPad L560

Dotat cu noul procesor Intel Core i5-6200U, lansat pentru prima data undeva prin al treilea trimestru al anului trecut, noul laptop de business Lenovo ThinkPad L650 ofera o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara probleme a tuturor sarcinilor de zi cu zi, de acasa sau de la birou. Noul procesor de la Intel, din a 6-a generatie de procesoare Skylake, integreaza doua nuclee ce ruleaza la o frecventa de 2,3 GHz, dar care prin tehnologa Intel Turbo Boost poate ajunge la o frecventa maxima de pana la 2,8 GHz, precum si procesorul grafic integrat Intel HD Graphics 520 pentru o performanta grafica foarte buna.

Memoria RAM DDR3 include o capacitate standard de RAM de 4 GB la frecventa normala de 1600 GHz, destul de buna pentru rularea atat a sistemului de operare Windows 7 Pro sau Windows 10 Pro, cat si a celor mai noi aplicatii software de tip office, suportand insa o memorie maxima de RAM de pana la 16 GB prin cele doua sloturi integrate pe laptop. In ceea ce priveste stocarea, unitatea clasica HDD, cu o viteza de rotatie de 7200 de rotatii pe minut, va pune la dispozitie un spatiu mare de stocare pentru a putea salva in siguranta fisierele importante, avand o capacitate suficienta de stocare de maxim 500 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT