Lenovo Yoga 500-15IBD – laptop 2 in 1 cu ecran tactil de 15,6 inch si performanta foarte buna!

In cazul in care nu stiti ce sa alegeti intre achizitionarea unei tablete sau a unui PC / laptop, atunci laptopul 2 in 1 Lenovo Yoga 500-15IBD ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra, deoarece acesta combina perfect portabilitatea unei tablete cu performanta ridicata a unui laptop sau chiar PC. Dedicat in special pentru utilizarea zilnica de acasa sau de la birou, acesta vine cu un design elegant si convertibil, ecran tactil Full HD de 15,6 inch, sunet captivant si destul de puternic, componente hardware  performante si foarte bine echilibrate, noul sistem de operare Windows 10 si mai multe caracteristici multimedia utile.

Designul convertibil si foarte atragator al laptopului 2 in 1 de la Lenovo se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti lua cu dumneavoastra, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra, fabricata din plastic, o tastatura iluminata de tip AccuType, dar si de un touchpad precis cu suport pentru gesturi multi-atingere. In plus, acesta se remarca, in principal, printr-o balama inteligenta ce permite o rotatie completa de pana la 360 de grade a ecranului LED de 15,6 inch, oferindu-va astfel posibilitatea de a va bucura de patru moduri inovative de utilizare a laptopului marca Lenovo.

PROMOȚIE Laptop 2 in 1 Lenovo Yoga 500-15IBD Intel® Core™ i5 – verifică preț

Display-ul tactil (Touchscreen) de tip IPS dispune de o diagonala normala de 15,6 inch, precum si de o rezolutie foarte buna de maxim 1920 x 1080 pixeli (Full HD), afisand asadar imagini clare si de foarte buna caliate, la unghiuri largi de vizualizare, in timp ce stratul anti-reflexie (Anti-Glare) ofera imagini la fel de bune si culori stralucitoare chiar si la exterior. Pe langa toate acestea, cele doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 3 W (2 x 1,5 W) si tehnologie Dolby DS 1.0 Home Theatre, permit redarea unui sunet incredibil si destul de puternic, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.Lenovo Yoga 500-15IBD

Pe partea de hardware, laptopul 2 in 1 Lenovo Yoga 500-15IBD este dotat cu noul procesor Intel Core i5-5200U, din a 5-a generatie de procesoare Broadwell, care ofera o putere mare de calcul pentru rezolvarea fara niciun fel de problema a tuturor sarcinilor de zi cu zi, de acasa sau de la birou. In ceea ce priveste grafica, placa video dedicata nVIDIA GeForce 920M, cu o memorie DDR3 de 2 GB si tehnologia NVIDIA Optimus, beneficieaza de o performanta grafica foarte buna in aproape orice tip de utilizare, si anume de la multi-tasking si web browsing pana la gaming si chiar o editare grafica usoara.

Memoria RAM este de tip DDR3L si include o capacitate standard de RAM de 8 GB la frecventa normala de 1600 MHz, indeajunsa pentru multi-tasking, navigarea pe internet, multimedia si chiar gaming la un nivel destul de bun, aceasta fiind insa si memoria maxima de RAM suportata de catre laptopul 2 in 1 de la Lenovo. Unitatea SSD de ultima generatie, cu viteze mari de citire/scriere, asigura stocarea noului sistemului de operare Windows 10 Home de la Microsoft, precum si salvarea tuturor datelor dumneavoastra importante, avand o capacitate suficienta de stocare de maxim 256 GB.

Comentarii

Leave a reply

Review IT