LG 24MT47D – televizor LED cu ecran HD de 24 inch, sunet stereo si tuner digital incorporat!

Daca sunteti in cautarea unui televizor HD ieftin si modern de la un brand renumit in acest domeniu, insa nu va intereseaza neaparat functiile inteligente, in acest caz alegerea perfecta pentru dumneavoastra ar putea fi chiar modelul LG 24MT47D, un televizor LED accesibil si de inalta defintie de la compania sud-coreeana LG. Disponibil deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret extrem de accesibil pentru orice tip de buget, acesta vine in principal cu un design elegant de culoare neagra, ecran HD LED de 24 inch, sunet foarte bun, un tuner digital incorporat, o functie de monitor si un player multimedia integrat.

Designul modern al televizorului LED marca LG, cu un aspect exterior elegant de culoare neagra, va atrage mai mult ca sigur toate privirile celor din jurul sau, potrivindu-se perfect oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra. Acesta are o greutate de aproximativ 3,6 kilograme si masoara 39,38 centimetri in inaltime, 55,6 centimetri pe latime si o grosime de doar 5,31 centimetri, fiind usor de montat pe orice comoda TV sau mobila pentru living. In plus, LG 24MT47D este compatibil si cu suportul standard de perete VESA, ceea ce va ofera posibilitatea de a il putea monta simplu si rapid direct pe perete.

Televizor LED LG, 61 cm, 24MT47D, HD – profită acum de reducere

Display-ul sau LED dispune de o diagonala buna de 61 centimetri (24 inch), rezolutie HD de maxim 1366 x 768 pixeli, un contrast dinamic de 5000000:1, o luminozitate de 250 cd/mp, dar si de un timp de raspuns rapid de doar 5 milisecunde, afisand asadar imagini clare si de inalta defintie, chiar la dumneavoastra acasa. Pe langa toate acestea, ecranul HD LED de 24 inch mai beneficieaza de un raport de aspect a imagini de 16:9, precum si de unghiuri largi de vizibilitate de pana la 178 de grade pe orizontala / verticala, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala foarte buna, din aproape orice pozitie de vizionare.LG 24MT47D

Televizorul LED LG 24MT47D este dotat, de asemenea, cu un tuner digital DVB-T/C, impreuna cu slotul CI+, ceea ce inseamna ca acesta va putea receptiona atat transmisiile TV digitale cat si pe cele de inalta definitie (HDTV), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu. Cu toate acestea, televizorul LED marca LG mai dispune de o functie monitor pentru a il utiliza pe post de monitor la un PC sau laptop, prin portul VGA pentru PC, dar si de un player multimedia integrat pentru redarea fara probleme a fisierelor dumneavoastra media de pe un stick USB sau hard disk extern, datorita portului USB 2.0.

Comentarii

Leave a reply

Review IT