LG 32LF650V – televizor Smart 3D LED cu diagonala de 32 inch si rezolutie Full HD!

LG 32LF650V este un nou model de televizor Smart 3D LED din gama 2015 a companiei sud-coreene LG Group, ideal pentru a va putea transforma livingul dumneavoastra intr-un centru media excelent si de inalta calitate, gratie dotarilor sale de ultima generatie. Acesta impresioneaza in principal printr-un design elegant, ecran Full HD IPS de 32 inch, sunet puternic si captivant, functii Smart, tehnologia unica 3D, tuner digital, sistemul de operare LG webOS 2.0, precum si prin telecomanda speciala Magic Motion AN-MR600 inclusa in pachet.

Display-ul de tip Direct LED al televizorului Smart 3D de la LG se bazeaza pe un panou de tip IPS, cu diagonala generoasa de 80 de centimetri, rezolutie foarte buna de 1920 x 1080 pixeli (Full HD) si a tehnologiilor superioare de imagine Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Natural Colot, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer si 24p Real Cinema, ceea ce poate afisa imagini clare si de foarte buna caliate, precum si culori vii si naturale, pentru o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

PROMOȚIE Pachet LG Televizor Smart 3D LED 32LF650V + Telecomanda Magic Motion AN-MR600 – verifică preț

Pe langa toate acestea, ecranul Full HD de tip IPS LED, cu diagonala de 32 inch, mai beneficieaza si de un raport de aspect a imaginii de 16:9 si totodata de unghiuri largi de vizibilitate, oferind astfel imagini la fel de buna si culoari straluctioare din orice unghi de vizualizare al Smart TV-ului. Sistemul sau audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 20 W si tehnologiile superioare de sunet DTS, Dolby Digital si Virutal Surround Plus, care permit redarea unui sunet captivant si destul de puternic.LG 32LF650V

Televizorul inteligent LED LG 32LF650V dispune de functii Smart pentru o navigare rapida pe internet, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate si a sistemului de operare LG webOS 2.0 cu mai multe aplicatii preinstalate, dar si de tehnologia LG Cinema 3D pentru o experienta vizuala unica a continutului 3D, datorita conversiei in timp real a imaginilor 2D in unele 3D si a ochelarilor 3D. In plus, acesta mai integreaza o iesire audio digitala (optica), o intrare Scart (RGB), trei porturi USB 2.0, un port LAN (RJ-45), precum si trei porturi digitale HDMI.

Din dotarile acestuia nu lipseste nici tunerul digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare la receptionarea fara niciun fel de problema a transmisiilor TV digitale sau High Definition (HD), fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Cu toate acestea, noul model de Smart TV 3D LED de 80 de centimetri este compatibil, de asemenea, si cu suportul standard de perete VESA 200×200 mm pentru a il putea monta simplu si rapid pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra.

1 Comment
  1. Reply
    Constantin 26 iulie 2016 at 8:31

    Pare super mișto tv-ul , mai ales că nu e deloc scump ! M-ar interesa să știu ce rată motion (motionflow) are ? Mulțumesc !

Leave a reply

Review IT