LG 32LM630BPLA

REVIEW – LG 32LM630BPLA

LG 32LM630BPLA

Cu toate ca, in prezent, televizoarele 4K sunt cele mai bine apreciate de catre utilizatori, atunci cand discutam despre un model cu diagonala sub 100 de centimetri diferentele nu sunt foarte mari raportat la o rezolutie mai mica decat cea UltraHD, precum cea HD sau Full HD. Asadar, daca sunteti limitati de buget sau nu aveti destul spatiu disponibil in locuinta pentru un televizor mai mare, un model HD TV este suficient pentru programele TV si continutul media de pe dispozitivele USB, inclusiv clipuri video de pe YouTube, Netflix sau alte servicii de streaming online.

In randurile urmatoare va prezentam modelul LG 32LM630BPLA, un nou televizor HD de generatie 2019, cu o diagonala de 80 centimetri si functii inteligente, care poate fi o alegere buna de luat in considerare daca sunteti in situatia detaliata mai sus si nu numai. Acum, inainte sa incepem sa discutam despre caracteristicile importante ale aparatului, precizam faptul ca modelul recent mentionat se afla deja in oferta partenerilor online LG din Romania si poate fi achizitionat la un pret mai mult decat decent raportat la diagonala ecranului si functiile Smart, inclusiv experienta producatorului cunoscut.

 Review LG 32LM630BPLA

In primul rand, imediat ce despachetam produsul avem parte de un aspect simplu dar modern la noul Smart TV din gama M630BPLA de la LG, similar cu cel intalnit pe mai toate modele entry-level din gama sa de pret, prin care se imbina placut cu restul mobilei. Carcasa exterioara este una complet neagra si destul de subtire, rama se mentine destul de ingusta de jur imprejurul ecranului, iar suportul integrat este format din doua picioruse, de culoare negru lucios, ce asigura o stabilitate buna televizorului. In plus, acesta este compatibil de asemenea cu suportul de perete VESA (200×200 milimetri) pentru a-l putea monta direct pe perete, fara a ocupa un spatiu suplimentar in locuinta.

Diagonala televizorului LG este una obisnuita ce masoara 80 de centimetri si se potriveste fara probleme intr-o bucatarie moderna, camera copiilor sau intr-un dormitor de dimensiuni normale. Ecranul sau plat, cu iluminare directa din spate pe LED-uri, este compatibil cu intervalul dinamic ridicat si suporta rezolutia HD de 1366x768p, astfel ca imaginea redata este clara si destul de buna pentru programele TV si chiar continutul online. Sunetul este asigurat, ca intotdeauna in aceasta gama de pret, de catre doua difuzoare stereo integrate de 5W, optimizate prin cateva tehnologii avansate si compatibile cu standardul DTS, ce reda un sunet decent pentru un utilizator obisnuit.

LG 32LM630BPLA vine la pachet cu sistemul de operare proprietar webOS, impreuna cu o conectivitate buna precum WiFi la viteza rapida, Bluetooth v5.0 si retea pe cablu RJ45, ce este considerata una dintre cele mai bune si mai stabile platforme Smart TV. Acesta include un tuner digital incorporat si slot de carduri CI+, multumita carora veti putea receptiona toate transmisiile TV digitale/HD ale distribuitorului de televiziune prin cablu, fara a avea nevoie de un decodor extern sau mediabox. In plus, televizorul LG poate reda continutul media preferat de pe dispozitivele USB sau partaja continut de pe device-urile inteligente, respectiv poate fi utilizat ca monitor extern la PC sau consola de jocuri.

 Părerea noastră despre produs

Acestea fiind spuse, modelul LG 32LM630BPLA este alegere buna din punct de vedere al raportului sau calitate-pret excelent, unde functiile Smart si imaginea HD face din acesta un adevarat centru media in aproape orice locuinta. Acesta are ca parti bune diagonala ecranului, imaginea redata, platforma Smart TV, pretul de achizitionare si alte functionalitati importante, in timp ce ca parti mai putin bune o reprezinta rezolutia cam limitata HD si aspectul destul de simplu.

Comentarii

Leave a reply

Review IT