LG 32LX300C – televizor HD LED de 81 centimetri, cu tuner digital si functie monitor!

 Preţ LG 32LX300C

Ideal pentru urmarirea programelor TV si/sau utilizarea ca monitor PC, astazi va prezentam modelul LG 32LX300C, un televizor LED fara functii Smart cu diagonala de 81 centimetri, rezolutia HD Ready si sistem audio de 6W, pe care o recomandam pentru o bucatarie moderna, camera copiilor si nu numai. Acesta se regaseste in oferta celui mai mare magazin online din Romania, eMAG, prin intermediul serviciului de parteneriat, la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale bune de imagine/sunet, respectiv pentru orice tip de buget, in timp ce magazinul partener va ofera garantia standard a producatorului.

 Review LG 32LX300C

Pe partea de aspect, LED TV-ul de la LG va ofera un design simplu dar modern, cu o carcasa de culoare neagra, o rama ingusta a ecranului televizorului si un suport standard integrat, care se va integra in orice tip de decor din locuinta voastra, potrivindu-se perfect intr-o bucatarie moderna, camera copiilor si in oricare alta incapere nu foarte spatioasa. Acesta este compatibil cu suportul de perete VESA 20 x 20 cm (neinclus in pachet) pentru a-l monta direct pe perete, avand dimensiunile normale de 47,4 x 73,4 x, 17,2 centimetri, o greutate de aproximativ 4,7 kilograme si un consum la functionare de maxim 36 W.

Diagonala normala de 81 centimetri (32 inch) a televizorului LED fara functii Smart LG este ideala pentru o bucatarie moderna, camera copiilor si pentru un dormitor nu foarte mare, in timp ce acesta suporta rezolutia HD Ready (1366 x 768 pixeli) pentru a afisa o imagine clara si de inalta definitie, la un unghi ok de vizionare. Sunetul este asigurat de un sistem stereo de maxim 6 W, cu mai multe moduri speciale de sunet, care va reda un sunet captivant si destul de puternic, fara a distorsiona calitatea sunetului redat chiar si cu nivelul volumului la maxim, completand asadar intreaga experienta de vizionare a TV-ului.

Televzorul LG 32LX300C este prevazut cu tunerul digital DVB-T/C si slotul de carduri CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a avea nevoie de un decodor extern sau mediabox, indiferent de distribuitorul de televiziune prin cablu. Acesta include o functie de monitor pentru a-l conecta la PC, laptop sau la consola de gaming si al utiliza ca pe un simplu monitor LED mare, prin portul digital HDMI, precum si un media player USB pentru a reda filmele, muzica si fotografiile preferate de pe dispozitivele USB externe, cu ajutorul portului USB inclus.

LG 32LX300C

81cm, HD Ready

 Părerea noastră despre produs

Dupa toate cele prezentate mai sus, suntem de parere ca televizorul LED LG 32LX300C este alegerea ideala pentru cei care sunt in cautarea unui nou televizor HD de dimensiuni normale, fara functii Smart de ultima generatie, pe care sa-l amplaseze in spatiile limitate sau in incaperile nu foarte mari. Asadar, LED TV-ul de la LG va ofera o imagine clara si de inalta definitie, pe diagonala de 81 centimetri, respectiv un sunet la fel de clar si destul de puternic, cu ajutorul sistemului audio de 6W, totul fiind ambalat intr-un design elegant de culoare negru care se va integra usor in orice aspect.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT