LG 43LF590V – televizor Smart LED Full HD cu diagonala de 109 cm si sunet captivant!

Dotat cu functie inteligenta si un panou IPS, televizorul Smart LED LG 43LF590V este alegerea perfecta pentru cei care vor sa se bucure de imagini incredibile si tehnologii de ultima generatie, chiar la ei acasa. Acesta este disponibil mai nou si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret destul de bun, remarcandu-se in principal printr-un panou IPS cu diagonala de 43 de inch si rezolutie Full HD, sistem audio stereo captivant si destul de puternic, functie Smart si mai multe caracteristici utile si de buna calitate.

Televizorul Smart LED de la LG ofera un design modern si foarte atragator ce se va potrivi cu siguranta in orice living, dormitor si nu numai, beneficiind de o carcasa eleganta de culoare neagra si un stand stabil de aceeasi culoare. In plus, acesta are dimensiunile de 624 x 971 x 198 centimetri (cu stand) / 575 x 971 x 58,7 centimetri (fara stand) si o greutate de aproximativ 9,5 kilograme.

PROMOȚIE Televizor LED LG 43LF590V, Full HD, Smart Tv – verifică preț

Display-ul de tip Edge LED se bazeaza pe un panou IPS cu o diagonala generoasa de 109 centimetri (43 inch) si rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, ceaa ce va permite sa va bucurati de o claritate exceptionala si detalii uimitoare a imaginilor Full HD de foarte buna calitate. Ecranul FHD IPS include mai multe setari ale raportului de aspect a imaginii, precum 16:9, Just scan, Original, Full Wide, 4:3, 14:9, Cinema Zoom 1 si Zoom, pentru afisarea unor imagini incadrate perfect in rama televizorului inteligent.LG 43LF590V

Pe langa toate acestea, display-ul IPS de 109 centimetri mai beneficieaza de urmatoarele caracteristici superioare de imagine, si anume Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer si 24p Real Cinema, oferind asadar posibilitatea de a afisa imagini incredibile  si de inalta definitie, dar si culori vii si cat mai naturale pentru a va bucura de o experienta uimitoare de vizionare.

Sistemul audio este alcatuit din doua difuzoare stereo integrate, cu o putere totala de 10 W si tehnologiile speciale de sunet DTS, Dolby Digital, Optical Sound Sync, Wireless Sound Sync, Smart Sound Mode si Clear Voice II, care permit redarea unui sunet captivand si destul de puternic, fara zgomot de fundal sau distorsiuni prea mari chiar si la un volum mai ridicat, completand astfel intreaga experienta de utilizare al televizorului inteligent.

Televizorul Smart LED LG 43LF590V dispune de un tuner digital (DVB-C, DVB-T, DVB-T2) si slot CI+ pentru receptia transmisiilor TV digitale si High Definition, fara a mai avea nevoie de un decodor extern. Playerul multimedia integrat asigura redarea fara probleme a continutului multimedia preferat de pe stick sau chiar hard disk extern cu ajutorul portului USB 2.0. Sistemul de operare LG webOS 2.0 este conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat.

Comentarii

Leave a reply

Review IT