LG 43LH6047 – televizor LED Smart cu design metalic si ecran Full HD de 108 centimetri!

Cu un design metalic, ecran de foarte buna calitate si functii inteligente, televizorul LED Smart LG 43LH6047 va ofera posibilitatea de a va putea bucura de o experienta vizuala excelenta, pe diagonala sa mare de 108 centimetri, precum si de un divertisment de calitate la dumneavoastra acasa, cu noul sistem de operare webOS 3.0. Acesta a aparut recent si in oferta marilor magazine online din Romania la un pret foarte bun pentru dotarile sale, remarcandu-se in principal printr-un design elegant, ecran Full HD de 43 inch, sunet puternic si captivant, functii Smart de ultima generatie si un tuner digital incorporat.

Modelul LH6047 este disponibil in 4 dimensiuni:

80 cm – Verifică preț 108 cm – Verifică preț 123 cm – Verifică preț 139 cm – Verifică preț

Designul metalic si modern al noului Smart TV din gama 2016 a celor de la LG va iesi mai mult ca sigur in evidenta oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare neagra si a standului integrat, integrandu-se perfect in decorul unui living sau dormitor modern si destul de incapator. In plus, acesta are dimensiunile standard de 62 x 97,4 x 7,94 centimetri si o greutate de aproximativ 9,45 kilograme, fiind insa compatibil si cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm, pentru a il putea monta simplu si rapid pe peretele din oricare incapere a locuintei dumneavoastra.LG 43LH6047

Display-ul sau LED dispune de o diagonala mare de 108 centimetri (43 inch), rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, dar si de un raport de aspect a imaginii de 16:9, oferindu-va asadar posibilitatea de a va putea bucura de imagini clare si de foarte buna calitate, respectiv culori vii si naturale, la unghiuri destul de largi de vizionare. Pe langa toate acestea, ecranul Full HD LED de 43 inch mai beneficieaza si de mai multe caracteristici superioare de imagine, printre care se numara Triple XD Engine, PMI 900, True Black si Dynamic Color Enhancer, pentru o experienta vizuala excelenta, chiar la dumneavoastra acasa.

Triple XD Engine reprezinta cea mai noua si avansata tehnologie de procesare a imaginii de la LG, ceea ce ofera cel mai inalt grad de excelenta in ce priveste culoarea, contrastul si claritatea imaginilor redate, astfel incat sa va puteti bucura de o perfectiune a culorii, contrastului si a claritatii imaginilor Full HD. Sistemul sau audio 2.0 este alcatuit din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologiile superioare de sunet Virtual Surround Plus, Clear Voice III, DTS si Optical/Wireless Sound Sync, care permit redarea unui sunet puternic si captivant, fara distorisiuni mari chiar si la un volum mai ridicat.

Televizorul LED Smart LG 43LH6047 este dotat, de asemenea, cu functii Smart de ultima generatie, pentru o navigare unica pe internet, vizionarea continutului online, precum si un acces rapid si intuitiv la toate aplicatiile de internet preinstalate, in timp ce noul sistem de operare webOS 3.0 va ofera cea mai accesibila experienta TV. Cu toate acestea, din dotarile noului Smart TV marca LG nu lipseste tunerul digital (DVB-T2. DVB-C, DVB-S2), si nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT