LG 43UH661V – Smart TV nou cu design Ultra Slim si ecran UHD 4K IPS de 108 centimetri!

Daca sunteti in cautarea unui nou Smart TV modern si de cea mai buna calitate, televizorul LED Smart LG 43UH661V ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra, ceea ce va permite sa experimentati rezolutia incredibila Ultra HD 4K pe diagonala sa mare de 108 centimetri, remarcandu-se printr-un raport calitate-pret foarte bun din aproape orice punct de vedere. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de accesibil pentru dotarile sale, acesta vine cu un design Ultra Slim, ecran UHD 4K IPS de 43 inch, sunet puternic si captivant, functii Smart de ultima generatie si multe altele.

Display-ul sau LED dispune de o diagonala mare de 108 centimetri (43 inch), rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli si de un raport de aspect al imaginii de 16:9, afisand asadar imagini incredibile si de cea mai buna calitate, respectivi culoari vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare, pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. In plus, ecranul UHD 4K de 43 inch mai beneficieaza de mai multe tehnologii superioare de imagine Wide Viewing Angle, True Black, ColorPrime Pro, 3D Color Mapping, HDR Pro, Super Mastering Engine, 4K Upscaler, HDR Effect, Dynamic Color Enhancer si Active Noise Reduction, pentru imagini excelente si culori stralucitoare.

Televizor LED Smart LG, 108 cm, 43UH661V , 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea imaginilor UHD 4K pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena, astfel incat continutul redat va putea reproduce imagini clare si vibrante pe diagonala mare de 43 inch a noului Smart TV de la LG. Tehnologia 3D Color Mapping reda. Tehnologia 3D Color Mapping ofera culori mult mai clare si mai naturale, datorita algoritmului 3D Gamut Mapping, in timp ce distorsiunile de culoare vor fi reduse la minim. Tehnologia 4K Upscaler imbunatateste detaliile din transmisiuni, filme si chiar evenimente sportive la o calitate asemanatoare cu cea a rezolutiei 4K.LG 43UH661V

Cu ajutorul panoului IPS 4K al televizorului LED Smart marca LG, culorile se vor mentine vibrante iar imaginile vor fi la fel de bune din unghiuri largi de vizualizare si pe toata suprafata ecranului LED de 108 centimetri, ceea ce va permite sa va bucurati de imagini clare si culori vii din orice pozitie de vizionare. Pe langa toate acestea, sistemul sau audio 2.0 Ultra Surround este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologiile Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, Clear Voice III, DTS si Optical Sound Sync, pentru o experienta superioara de sunet, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.

Televizorul LED Smart LG 43UH661V impresioneaza, de asemenea, prin functiile sale Smart de ultima generatie si noul sistem de operare webOS 3.0 de la LG, care ofera o navigare unica pe internet, redarea continutului online preferat si un acces rapid la jocurile/aplicatiile preinstalate, datorita retelei Wi-Fi integrate. Cu toate acestea, din dotarile noului Smart TV de la LG nu lipseste tunerul digital (DVB-T2/C/S2) si nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau HD, fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern utilizat de distribuitorii de televiziune prin cablu.

Comentarii

Leave a reply

Review IT