LG 43UH668V – Smart TV cu design modern, ecran IPS 4K de 43 inch si sunet excelent!

Pret LG 43UH668V

LG 43UH668V este un nou Smart TV din gama 2016 de la LG, cu diagonala de 108 centimetri, rezolutie 4K Ultra HD si sistem de operare LG webOS 3.0, ceea ce reprezinta o alegere perfecta pentru oricine isi doreste un nou televizor LED inteligent si de dimensiuni medii, cu mai multe dotari de ultima generatie, dar care nu dispune de un buget foarte mare. Acesta este disponibil deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret excelent pentru dotarile sale de top, remarcandu-se printr-un design elegant de culoare gri, ecran IPS 4K de 43 inch, sistem audio 2.0 de maxim 20 W, functii Smart de ultima generatie, noul sistem de operare LG webOS 3.0, un tuner digital incorporat, o functie monitor si multe altele.

Aspect LG 43UH668V

Design-ul metalic modern al noului Smart TV de 43 inch din seria UH668V de la LG se va integra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare gri, ramei extrem de inguste a ecranului televizorului si a standului integrat sub forma de semiluna, potrivindu-se perfect intr-o camera normala de apartament sau un dormitor destul de spatios. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm (optional) pentru a il putea monta direct pe perete, avand dimensiunile standard de 62,7 x 973 x 24,5 centimetri (cu stand), respectiv de 57,2 x 97,3 x 7,7 centimetri (fara stand), precum si o greutate de aproximativ 11 kilograme (cu stand).

Caracteristici LG 43UH668V

Diagonala de 108 centimetri (43 inch) a noului televizor LED inteligent marca LG este ideala pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, iar acesta suporta rezolutia 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. Cu ajutorul caracteristicilor superioare de imagine (HDR Pro, ColorPrime Pro, 3D Color Mapping, True Black Panel, Local Dimming, TruMotion 100Hz si 4K Upscaler), ecranul sau de tip Direct LED Backlight (cu tehnologia IPS) poate afisa imagini extrem de clare si culori naturale, din orice pozitie de vizionare.

Mai exact, prin intermediul tehnologiei ColorPrime Pro, va veti putea bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice din lume, pentru a vedea lumea cu mai multa profunzime, in timp ce tehnologia HDR Pro va ofera imagini vibrante si extrem de clare, indiferent de tipul continutului redat. Sunetul este asigurat de un sistem audio 2.0 calibrat de harman/kardon, cu o putere totala de maxim 20 W si tehnologiile de sunet ULTRA Surround, DTS, Clear Voice III, Magic Sound Tuning, Smart Sound Mode, ceea ce va ofera o experienta de sunet la fel de captivanta ca si cea vizuala.

Televizorul LED Smart LG 43UH668V, cu noul sistem de operare LG webOS 2.0, va ofera posibilitatea de a putea beneficia de o navigare rapida pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces simplu si intuitiv la mai multe aplicatii de internet, prin intermediul retelei Wi-Fi integrate si a procesorului puternic Quad Core. Noul Smart TV marca LG vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a mai avea nevoie de un decodor extern.

Review LG 43UH668V

Ideal pentru un living sau dormitor modern si de dimensiuni normale, noul televizor LED Smart LG 43UH668V ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece acesta va ofere imagini extrem de clare si culori naturale, la o rezolutie de patru ori mai mare decat cea Full HD, chiar in locuinta dumneavoastra. Astfel ca, noul Smart TV din gama 2016 de la LG va permite sa va bucurati cu adevarat de o experienta extraordinara de vizualizare 4K, pe diagonala sa de 108 centimetri, un sunet de calitate si destul de puternic, cu ajutorul unui sistem audio 2.0 de maxim 20 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare LG webOS 3.0.

Pro: Model din gama 2016, aspect metalic modern, ecran IPS 4K de 108 centimetri, sistem audio calibrat de harman/kardom si sistem de operare LG webOS 3.0.

Contra: Nimic.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT