LG 49LH615V – calitate la superlativ

Preț LG 49LH615V

Cumpărarea acestui televizor nu poate reprezenta o problemă, deoarece LG 49LH615V nu costă mult și mai mult decât atât, prețul este redus, deși este un smart TV inteligent.  Simplu cu meniul browser-ului inteligent, acest smart TV oferă diverse widget-uti. Elegant, cu o carcasă de culoare argintie televizorul va reprezenta decorul perfect al sufrageriei tale. Unul dintre principalele avantaje ale acestui tip de televizor, sunt panourile IPS. Distingându-se prin culori extrem de realiste, acesta poate oferi cele mai bune unghiuri de vizualizare. Nu este surprinzător, că profesioniștii în domeniul procesării video IPS, nu preferă toate celelalte matrici. Rezoluția Full HD asigură o excelentă claritate a contrastului imaginii, grație calității de reproducere fidelă a culorilor. Conținutul streaming poate fi redat prin wireless de pe dispozitivul mobil pe ecranul televizorului.

Review LG 49LH615V

LG 49LH615V este un Smart TV de tip LED, cu funcția de monitor, deținând tehnologia webOS 3.0. Prin designul său impresionant de frumos, televizorul poate fi dispus în orice încăpere. Cu carcasa de culoare argintie și rama foarte îngustă, televizorul oferă cele mai frumoase și mai spectaculoase imagini și culori. Ecranul LED, care oferă iluminarea din spate, oferă imagini de cristal, clare, cu un contrast de culoare neagră saturată, precum și nuanțe realiste și luminoase pe ecranul subțire. Pentru o vizionare cât mai comodă, televizorul poate fi montat pe perete cu ajutorul standului VESA.

Diagonala ecranului plat a televizorului LG 49LH615V,  este de 123 cm oferind unghiuri de vizibilitate foarte bune. Rezoluția ecranului Full HD este 1920 x 1080 pixeli, pe un aspect de imagine 16:9. Beneficiind de caracteristicile superioare de imagine Triple XD Engine și True black, te poți bucura de cea mai nouă tehnologie de la LG. Beneficiile acestei tehnologii, sunt cele mai frumoase și mai perfecte culori, claritatea perfectă a imaginii și contrastul cel mai perfect.

Difuzoarele de 20 de wați ale televizorului  LG 49LH615V, redate prin sistemul audio Stereo, suportă tehnologia Virtual Surround Plus, oferind o sonorizare excelentă. Cu caracteristica superioară DTS este oferit un sunet ca cel de la cinema, reproducându-se pe cele două difuzoare separat, oferind o claritate și o precizie a sunetului mult mai mare. Transmisia și recepția canalelor TV sunt oferite prin tunerul digital DVB-C, DVB-T2, DVB-S2 și prin antenă, având conexiune directă la rețea prin LAN și Wireless, precum și prin conectorii: USB cu două porturi de intrare, 3 porturi HDMI, Slot pentru card PCMCIA, ieșire audio digitală, precum și un port pentru căști și unul pentru diverse componente.

Părerea noastră despre produs

Este destul de clar că televizorul LG 49LH615V are capacități de utilizare atât pentru transmiterea programelor TV cu ajutorul canalelor, cât și pentru o varietate de conținut de pe internet. Cu tehnologia WebOS 3.0 îți este oferită o utilizare cât mai ușoară și mai plăcută, oferind confort și relaxare utilizatorului. Cu tehnologia Clear Voce III, vocile actorilor și ale prezentatorilor diverselor emisiuni sunt recunoscute automat, mărindu-le volumul pentru a le distinge de sunetul de fundal. Imaginile emisiunilor TV și ale filmelor sunt redate într-o vastă paletă de culori uimitoare și de o claritate deosebită, pentru a încânta ochii privitorilor.

 – Părerea clienților –

Am cumpărat și eu televizorul LG 49LH615V și sunt foarte încântat de performanțele sale. Deține tehnologii de ultimă generație și mă pot bucura de confortul oferit. Culorile sunt impresionante mai ales că este dotat cu tehnologiile Triple XD Engine și True black. Deține o multitudine de porturi, tehnologia WebOS, Wireless și LAN și multe altele.  Îl recomand cu încredere.

Televizorul LG 49LH615V oferă tot ce trebuie pentru divertismentul familiei. Sistemul video beneficiază de tehnologii inovatoare iar sistemul sonor este foarte bun și performant, deoarece beneficiază de tehnologiile DTS și Surround. acest smart TV îți oferă posibilitatea de a accesa internetul sau de a descărca conținutul video sau fișiere audio, de pe telefon direct pe ecranul plat al televizorului. 

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT