LG 49LH630V – Smart TV cu design metalic modern si ecran Full HD de 123 centimetri!

Pret LG 49LH630V

LG 49LH630V este un nou Smart TV din gama 2016 a celor de la LG, cu diagonala de 49 inch, rezolutie 4K Ultra HD si noul sistem de operare LG webOS 3.0, care ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece acesta va permite sa va bucurati de o experienta de vizualizare excelenta, chiar in locuinta dumneavoastra. Acesta este dotat cu un design elegant de culoare negru, ecran Full HD de 123 centimetri, sistem audio 2.0 de maxim 20 W, functii Smart de ultima generatie, un tuner digital incorporat, o functie monitor, un player media USB si multe altele, fiind disponibil deja si in oferta celor de la eMAG.ro la un pret acceptabil pentru dotarile sale foarte bune.

Aspect LG 49LH630V

Design-ul metalic modern al noului Smart TV din seria LH630V a celor de la LG se va integra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare negru, ramei extrem de inguste a ecranului televizorului de 49 inch si a standului integrat foarte atragator, potrivindu-se perfect intr-o camera de apartament sau intr-un dormitor de dimensiuni normale. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 200 x 200 mm (optional) pentru a il putea monta simplu si rapid direct pe perete, avand dimensiunile normale de 64,5 x 110,7 x 7,9 centimetri si o greutate de aproximativ 12 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de doar 34 W.

Caracteristici LG 49LH630V

Diagonala mare de 123 centimetri a noului televizor LED inteligent marca LG este ideala pentru un living sau dormitor modern si destul de spatios, in timp ce acesta suporta Full HD (1920 x 1080 pixeli) pentru a va putea bucura de o experienta de vizualizare excelenta, chiar la dumneavoastra acasa. Cu ajutorul caracteristicilor superioare de imagine (Triple XD Engine, True Black Panel, PMI 900, Dynamic Color Enhancer si Active Noise Reduction), ecranul sau de tip LED Backlight poate afisa imagini Full HD clare si de inalta calitate, respectiv culori vii si naturale, din aproape orice pozitie de vizionare.

Mai exact, cea mai noua si avansata tehnologie de procesare a imaginii de la LG, Triple XD Engine, ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si claritatii rezolutiei Full HD, pentru a va putea bucura de cea mai buna calitate a imaginii si performanta, indiferent de sursa video. In ceea ce priveste sunetul, sistemul sau audio 2.0 este format din doua difuzoare stereo integrate de maxim 20 W, cu tehnologiile de sunet Virtual Surround Plus, DTS, Clear Voice III, Sound Mode si Optical Sound Sync, care va ofera o experienta de sunet superioara si va imbogateste experienta de vizualizare.

Televizorul LED Smart LG 49LH630V va ofera posibilitatea de a putea beneficia de o navigare unica pe internet, vizionarea continutului online din intreaga lume, dar si de un acces rapid si intuitiv la mai multe aplicatii de internet, datorita retelei Wi-Fi integrate si a noului sistem de operare LG webOS 3.0. Noul Smart TV de la LG vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale/HD, fara a mai avea nevoie de un decodor extern, indiferent de distribuitorul dumneavoastra de televiziune prin cablu.

Review LG 49LH630V

Ideal pentru urmarirea transmisiilor TV digitale/HD, navigarea unica pe internet, vizionarea continutului preferat din mediul online sau de pe USB, precum si pentru utilizarea sa ca pe un simplu monitor la un PC/consola de gaming, noul televizor LED Smart LG 49LH630V va ofera imagini Full HD clare si culori naturale, chiar la dumneavoastra acasa. Astfel ca, noul Smart TV de la LG va ofera posibilitatea de a va putea bucura de o experienta de vizualizare excelenta, pe diagonala sa mare de 123 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul unui sistem audio 2.0 de maxim 20 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare webOS 3.0 de la LG.

Pro: Model din gama 2016, aspect elegant de culoare negru, imagine si sunet de calitate, sistem de operare LG webOS 3.0 si functie monitor.

Contra: Nu este 4K.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT