LG 49UH7507 – Smart TV cu design ultra-slim, ecran IPS 4K de 49 inch si sunet excelent!

Pret LG 49UH7507

LG 49UH7507 este un alt nou Smart TV din seria UH7507 a celor de la LG, ideal pentru un living sau dormitor modern si destul de incapator, care ar putea fi alegerea perfecta pentru dumneavoastra si intreaga familie, deoarece acesta este capabil sa va ofere imagini 4K extrem de clare si de cea mai buna calitate, chiar in locuinta dumneavoastra. Acesta este disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale de top, remarcandu-se printr-un design elegant de culoare gri, ecran IPS 4K de 123 centimetri, sistem audio ULTRA Surround de maxim 20 W, functii Smart de ultima generatie, noul sistem de operare LG webOS 3.0, un tuner digital incorporat, o functie monitor si multe altele.

Aspect LG 49UH7507

Design-ul modern si ultra-slim al noului Smart TV din gama 2016 a celor de la LG se va integra cu usurinta in decorul locuintei dumneavoastra, gratie aspectului exterior elegant de culoare gri,  ramei extrem de inguste a ecranului de 49 inch si nu in ultimul rand a standului integrat destul de atragator, potrivindu-se perfect intr-o camera de apartament sau un dormitor de dimensiuni normale. In plus, acesta este compatibil cu suportul standard de perete VESA 30 x 30 centimetri (optional) pentru a il putea monta direct pe perete, avand dimensiunile normale de 70,9 x 110,4 x 5,1 centiemtri si o greutate de aproximativ 16 kilograme, iar puterea de consum a televizorului este de 66 W.

Caracteristici LG 49UH7507

Diagonala mare de 123 centimetri a noului televizor LED inteligent marca LG este ideala pentru un living sau dormitor modern si destul de incapator, in timp ce acesta suporta rezolutia ULTRA HD 4K de maxim 3840 x 2160 pentru a va putea bucura de o experienta vizuala extraordinara, chiar la dumneavoastra acasa. Cu ajutorul caracteristicilor superioare de imagine (HDR Pro, ColorPrime Plus, True Black Panel, Local Dimming, ULTRA Luminance si 4K Upscaler), ecranul sau de tip Edge LED Backlight (cu tehnologia IPS) poate afisa imagini 4K extrem de clare si culori naturale, din orice unghi de vizionare.

Tehnologia HDR Pro ajusteaza luminozitatea pentru a evidentia detaliile de culoare exacte in fiecare scena, astfel continutul redat va reproduce imagini vibrante si extrem de clare. Cu tehnologia ColorPrime Pro, va veti putea bucura de intregul spectru de culori plin de tente si nuante coloristice despre care nici nu stiai ca exista, pentru a vedea lumea cu mai multa profunzime. Sunetul este asigurat de un sistem audio ULTRA Surround de maxim 20 W, cu tehnologiile de sunet Clear Voice III, Magic Sound Tuning si Smart Sound Mode, care permit redarea unui sunet de calitate si destul de puternic.

Televizorul LED Smart LG 49UH7507 impresioneaza, de asemenea, prin noul sistem de operare LG webOS 3.0, conceput pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat, pentru a putea benefica de un acces rapid si intuitiv la Live TV, servicii de tip VOD si la mai multe aplicatii de internet, creand astfel cea mai accesibila experienta Smart TV. Noul Smart TV de la LG vine cu un tuner digital incorporat (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2), impreuna cu slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea fara probleme transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HDTV), fara a mai avea nevoie de un decodor extern.

Review LG 49UH7507

Ideal pentru un living sau dormitor modern si destul de incapator, noul televizor LED Smart LG 49UH7507 ofera imagini 4K extrem de clare si culori naturale, la o rezolutie de 4 ori mai mare decat cea Full HD, impresionand in mod special printr-un design ultra-slim, ecran de cea mai buna calitate, sunet excelent si mai multe functii inteligente. Astfel ca, noul Smart TV de la LG va permite sa va bucurati cu adevarat de o experienta superioara de vizualizare 4K, pe diagonala sa mare de 123 centimetri, un sunet puternic si captivant, cu ajutorul sistemului audio 2.0 de maxim 20 W, dar si de un acces intuitiv la o lume noua de divertisment, prin intermediul noului sistem de operare LG webOS 3.0.

Pro: Model din gama 2016, aspect elegant si ultra-slim, imagine si sunet de calitate, Smart TV si functie monitor.

Contra: Nimic.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT