Televizor Smart LED LG, 50LF580V, 126 cm, Full HD – aducem tehnologia in casele noastre

Daca in 2014 alegeam cu siguranta gama televizoarelor de la Samsung in locul celor de la LG, ei bine, in 2015 pot spune ca avem o concurenta foarte mare intre cei doi producatori, pot spune ca alegerea pe care o facem nu mai consta in caracteristici ci doar in alegerea unei marci.

LG 50LF580V este exact acel televizor de care ai nevoie intr-o sufragerie, diagonala mare, internet si caracteristici foarte bune, de asemenea nu trebuie sa uitam ca este un SMART TV ce vine cu internet si foarte multe functii noi.

Design-ul noilor televizoare de la LG se aseamana, vorbim aici despre modelul de 32 de inch, 43 inch si acest model care practic este un frate mai mare care vine cu aceeasi rama metalica, cu acelasi suport si cu aceleasi asteptari pentru utilizatorii care vor sa il achizitioneze.

   Vezi AICI pretul pentru Televizor Smart LED LG 50LF580V   

LG 50LF580V este un televizor SMART cu internet si cu foarte multe functii noi, de asemenea nu trebuie sa uitam de telecomanda Magic Remote, acel mouse al televizorului care te va face sa navighezi prin aplicatiilte TV-ului mult mai repede.

Televizor Smart LED LG, 50LF580V, 126 cm, Full HD

Avem o diagonala impresionanta, vorbim aici despre 50 de inch, asta inseamna aproximativ 126 cm, o diagonala care ma multumeste din toate punctele de vedere. La display-ul televizorului mai putem adauga faptul ca este un ecran 16:9 de tip LED care vine cu o rezolutie FULL HD 1920×1080 si vine cu cele mai recente tehnologii pentru a oferi o imagine mai clara si mai bine conturata, amintim aici de: Triple XD Engine, Dynamic Clear White, Active Noise Reduction, Dynamic Color Enhancer si 24p Real Cinema.

Fiind un SMART TV avem internet prin WiFi si o multime de aplicatii, navigarea facandu-se foarte usor datorita telecomenzii Magic Remote, un control 100% al utilizatorului. (Atentie: telecomanda nu se afla in pachet, aceasta trebuie achizitionata separat).

Daca pe modelele prezentate anterior aveam doar un singur port HDMi, ei bine, pe modelul LG 50LF580V avem 3 porturi HDMi de cere ne putem bucura in orice moment.

Nu va mai retin cu informatii inutile, noi doar va spune ca este un televizor din gama 2015 care merita achizitionat si care se remarca prin noile tehnologii pentru un consum mai mic de energie si pentru o imagine mai clara si mai dinamica.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT