LG 55LH630V – Smart TV nou cu ecran Full HD de 139 cm si sistem de operare webOS 3.0!

LG 55LH630V este un nou televizor LED Smart din gama 2016 a companiei sud-coreene LG, perfect pentru un living sau dormitor modern si foarte spatios, ceea ce va permite sa va bucurati de calitatea excelenta a imaginilor Full HD, precum si de o noua experienta de divertisment. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret destul de bun pentru dotarile sale, acesta se remarca printr-un design modern si foarte elegant, ecran Full HD de 55 inch, sunet puternic si captivant, functii Smart de ultima generatie, noul sistem de operare webOS 3.0 de la LG, un tuner digital incorporat si multe altele.

Display-ul LED al televizorului inteligent de la LG dispune de o diagonala generoasa de 139 centimetri (55 inch), rezolutie Full HD de maxim 1920 x 1080 pixeli, precum si de un raport de aspect a imaginii de 16:9, afisand asadar imagini clare si de foarte buna calitate, respectiv culori vii si naturale, la unghiuri largi de vizualizare. In plus, ecranul Full HD de 55 inch mai beneficieaza si de mai multe tehnologii superioare de imagine, printre care Triple XD Engine, PMI 900, Panel True Black, Dynamic Color Enhancer, Active Noise Reduction si Picture Mode, pentru o experienta vizuala excelenta, indiferent de tipul continutului redat.

Televizor LED Smart LG, 139 cm, 55LH630V, Full HD – profită acum de reducere

Noua tehnologia avansata de procesare a imaginii Triple XD Engine a celor de la LG ofera cel mai inalt grad de excelenta in ceea ce priveste culoarea, constrastul si claritatea imaginilor redate, ceea ce va permite sa va bucurati de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii imaginilor Full HD, chiar la dumneavoastra acasa. Tehnologia Dynamic Color Enhancer imbunatateste reproducerea culorilor vii si naturale, prin controlarea tutror celorlalte functii superioare de imagine ale noului Smart TV de la LG, pentru a putea dezvaluii chiar si cele mai fine detalii ascunse de culoare ale imaginilor Full HD.LG 55LH630V

Cu ajutorul tehnologiei Active Noise Reduction, zgomotul de fundal al imaginilor redate este redus la minim, prin intermediul unor filtre inteligente, oferindu-va asadar posibilitate de a va putea bucura de imagini vibrante si extrem de clare, pe diagonala generoasa de 139 centimetri a televizorului LED Smart marca LG. Pe langa toate acestea, sistemul sau audio 2.0 este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologiile Clear Voice III, Virtual Surround Plus, DTS si Optical Sound Sync, pentru a beneficia de o experienta captivanta de sunet, fara distorsiuni mari chiar si la un volum ridicat.

Televizorul LED Smart LG 55LH630V vine cu functii Smart de ultima generatie si noul sistemul de operare webOS 3.0 de la LG, care a fost conceput special pentru a fi cat mai placut si usor de utilizat, astfel incat sa va puteti relaxa in locuinta dumneavoastra, in timp ce webOS 3.0 va crea cea mai accesibila experienta TV. Cu toate acestea, din dotarile noului Smart TV de la LG nu lipseste tunerul digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) si nici slotul CI+, ambele fiind extrem de utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT