LG 65UH600V – Smart TV nou cu design Ultra Slim, ecran UHD 4K de 164 cm si sunet captivant!

Televizorul LED Smart LG 65UH600V reprezinta o alegere perfecta si foarte inspirata pentru toti cei care vor sa experimenteze calitatea incredibila a rezolutiei 4K, pe diagonala sa generoasa de 164 centimetri, precum si sa exploreze o noua lume de divertisment, prin intermediul sistemului de operare webOS 2.0 de la LG. Disponibil deja si pe eMAG.ro la un pret pe masura dotarilor sale de top, remarcandu-se in principal printr-un design Ultra Slim, ecran UHD 4K de 65 inch, sunet puternic si captivant, functii Smart de ultima generatie, sistemul de operare LG webOS 2.0, un tuner digital incorporat si nu numai.

Display-ul LED, cu tehnologie IPS, al televizorului inteligent marca LG dispune de o diagonala uriasa de pana la 164 centimetri (65 inch), rezolutie Ultra HD 4K de maxim 3840 x 2160 pixeli, dar si de un raport de aspect a imaginii de 16:9, afisand asadar imagini de cea mai buna calitate si culori naturale, la unghiuri largi de vizualizare. In plus, ecranul UHD 4K de 65 inch mai beneficieaza si de mai multe caracteristici superioare de imagine, printre care True Black, 3D Color Mapping, Triple XD Engine, UHD Mastering Engine, 4K Upscaler si Actinve Noise Reduction, pentru o experienta vizuala extraordinara.

Televizor LED Smart LG, 164 cm, 65UH600V, 4K Ultra HD – profită acum de reducere

Noua tehnologia avansata de procesare a imaginii Triple XD Engine de la LG ofera cel mai inalt grad de excelenta in privinta culorii, contrastului si a claritatii imaginilor redate, pentru cea mai buna calitate a imaginii si performanta, ceea ce va permite sa va bucurati de perfectiunea culorii, a contrastului si a claritatii imaginilor UHD 4K. Tehnologia speciala 3D Color Mapping reda culorile vii si cat mai apropiate de cele naturale, prin intermediul algoritmului 3D Gamut Mapping, astfel incat culorile vor fi mult mai clare si mai naturale, in timp ce distorsiunile neplacute si deranjante de culoare vor fi reduse la minim.LG 65UH600V

Cu ajutorul celor peste 8 milioane de pixeli si a tehnologiei unice de upscaling 4K Upscaler, va puteti bucura de rezolutia UHD 4K a noului Smart TV de la LG in mai multe moduri decat pana acum, deoarece tehnologia 4K Upscaler imbunatateste detaliile din transmisiuni, filme si evenimente sportive la o calitate asemenatoare cu cea incredibila a rezolutiei UHD 4K. Pe langa toate acestea, sistemul sau audio Ultra Surround este format din doua difuzoare stereo de 20 W (2 x 10 W), cu tehnologiile Clear Voice III, DTS, Optical Sound Sync si Smart Sound Mode, oferind asadar o experienta superioara de sunet.

Televiziune LED Smart LG 65UH600V impresioneaza prin functii Smart de ultima generatie si sistemul de operare webOS 2.0 de la LG, pentru a va putea bucura de o navigare unica pe internet, vizionarea continutului online preferat, precum si de un acces rapid la jocurile si aplicatiile preinstalate, datorita retelei Wi-Fi integrate. Cu toate acestea, din dotarile noului Smart TV marca LG nu lipseste tunerul digital (DVB-T2, DVB-C, DVB-S2) si nici slotul CI+, ambele fiind utile si chiar necesare la receptionarea transmisiilor TV digitale sau de inalta definitie (HD), fara a mai avea nevoie de clasicul decodor extern.

Comentarii

Leave a reply

Review IT