LG Deluxe DM24RP – aparat de aer conditionat de 24000 BTU/h, cu tehnologia Smart Inverter si filtru Plasmaster Ionizer Plus!

Preţ LG Deluxe DM24RP

LG Deluxe DM24RP este un aparat de aer conditionat premium de 24000 BTU/h, ideal pentru persoanele sau familiile ce vor un sistem de climatizare complet din toate punctele de vedere, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pretul bun pentru caracteristicile sale foarte bune de climatizare. Acesta vine cu un design elegant si foarte atragator, clasa energetica A++/A+, un afisaj mare ascuns, tehnologia Smart Inverter, o capacitate maxima de 24000 BTU/h, un sistem avansat de filtrare a aerului (filtru Plasmaster Ionizer Plus si filtru antibacterian), tehnologia Wi-Fi Ready si mai multe functii speciale de climatizare (Jet Mode, Comfort Air, Active Energy Control, etc.).

Review LG Deluxe DM24RP

Design-ul minimalist si ultra-modern al aparatului de aer conditionat din gama de varf Deluxe a celor de la LG se va face mai mult ca sigur remarcat oriunde il veti amplasa in locuinta dumneavoastra, prin intermediul aspectului elegant de culoare alb si a afisajului mare ascuns al unitatii interne tip Split de perete, fiind ideal pentru acasa, intr-un spatiu de birouri sau in oricare alta incepere de pana la 75 de metri patrati. In plus, unitatea interna cantareste 12 kilograme avand dimensiunile de 34,5 x 99,8 x 21 centimetri, in timp ce unitatea externa are dimensiunile de 65,5 x 87 x 32 centimetri si o greutate de 46 de kilograme, oferind insa un nivel redus de zgomot de maxim 47 dB la interior si de 56 dB la exterior.

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM24RP dispune de o capacitate de racire de 22520 BTU/h (cu un consum de  W/h la racire), o capacitate de incalzire de 25591 BTU/h (cu un consum de  W/h la incalzire), dar si de o capacitate de dezumidificare de 2,5 litri pe ora, fiind indeajuns de puternic pentru o suprafata acoperiata de aproximativ 75 mp. Tehnologia Smart Inverter utilizeaza un nou compresor dublu rotativ tip DC Inverter, impreuna cu o unitate electronica de comanda, care poate ajunge rapid la temperatura dorita si o va mentine constanta cu un nivel scazut de zgomot si un consum redus de energie, chiar si la o temperatura minima de -15 grade si maxima de 48 de grade Celsius.

In ceea ce priveste funciile/tehnologiile sale de climatizare, aparatul de aer conditionat marca LG include patru functii de climatizare (Racire, Incalzire, Ventilatie si Dezumidificare), tehnologia Wi-Fi Ready si mai multe functii speciale (Jet Mode, Comfort Air, 24h Timer, Purificare si Auto Clean). Mai exact, functia Active Energy Control va permite sa selectati nivelul de consum energetic in functie de situatie, pentru a va putea bucura de o atmosfera racoroasa si confortabila la un consum redus de energie. In plus, acesta integreaza un sistem avansat de filtrare a aerului(filtru Plasmaster Ionizer Plus si filtru antibacterian) pentru a elimina particulele de praf, alergenii, bacteriile si mirosurile neplacute.

Părerea noastră despre produs

Aparatul de aer conditionat LG Deluxe DM24RP se evidentieaza printr-un nivel scazut de zgomot, o temperatura optima la interior, un consum redus de energie si o calitate excelenta a aerului, astfel incat dumneavoastra sa va puteti bucura de un mediu de viata placut si foarte confortabil, respectiv un aer ambiant proaspat si foarte curat. Acestea fiind spuse, echipamentul de aer conditionat reprezinta o alegere perfecta pentru cei care isi doresc cu adevarat un nou sistem de climatizare foarte puternic si ultra-performant, cu un nou compresor de inalta performanta, o capacitate maxima de racire/incalzire, un sistem avansat de filtrare a aerului si mai multe functii speciale de climatizare, la un pret destul de ok.

– Părerea clienţilor –

Un aparat de aer conditionat foarte puternic si ultra-performant, dupa parerea mea, disponibil la un pret destul de ok. Este silentios si foarte elegant, are un consum redus de energie si este indeajuns de puternic pentru o suprafata de dimenisuni mari. Il recomand cu mare incredere.  

Am achizitionat recent acest sistem de climatizare si pot spune ca am ramas placut surprins de performantele sale de climatizare. Il utilizez aproape zilnic pentru a creea un maxim de confort in locuinta si se descurca fara probleme in absolut orice situatie, indiferent de perioada anului.

Este un echipament de aer conditionat excelent si de inalta calitate din punctul meu de vedere. Arata foarte bine pe perete, nu produce prea mult zgomot, nu consuma foarte multa energie si raceste/incalzeste foarte bine o sufragerie mare + bucatarie deschisa (open space).

Acest sistem de climatizare se potriveste perfect in locuinta, nivelul de zgomot si consumul de energie sunt destul de reduse, iar intreg echipamentul functioneaza fara probleme chiar si la o temperatura minima de -15 grade Celsius. In plus, sistemul de filttrare performant curata eficient aerul interior.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT