LG F2J5QN3W – masina de spalat incapatoare si foarte inteligenta, la un pret avantajos!

 Preţ LG F2J5QN3W

LG F2J5QN3W este o noua masina de spalat rufe frontala cu un raport calitate/pret excelent, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie si chiar ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta magazinelor online din Romania la un pret super ok pentru dotarile sale foarte bune. Aceasta vine cu un design elegant de culoare alb, clasa energetica A+++ -30%, un afisaj digital cu Touch, noul motor Inverter Direct Drive (cu tehnologia 6 Motion DD), o capacitate de pana la 7 kilograme de rufe, un numar de 14 programe de spalare, functia speciala Add Item si cateva functii Smart prin NFC.

 Review LG F2J5QN3W

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala de la LG se va integra perfect in orice tip de decor, prin intermediul aspectului exterior elegant de culoare alb, a panoului de control electronic usor de utilizat (cu afisaj digital si control tactil), precum si a hubloului transparent de culoare alb (cu o deschidere standard de la dreapta spre stanga). In plus, aceasta integreaza functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si dupa inceperea programului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe printr-o simpla apasare a butonului „Add Item” de pe panoul frontal de comanda.

Noul motor Inverter Direct Drive functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate foarte bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului. Tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul selectat, obtinand cele mai bune rezultate la spalare. In plus, fucntia inteligenta Tag On va permite sa descarcati programe noi de spalare, in timp ce functia Smart Diagnosis va ofera rapid solutii pentru orice problema tehnica a masinii de spalat LG.

Masina de spalat rufe LG F2J5QN3W are o clasa de eficienta energetica superioara A+++ -30% si un consum minim de resurse utilizate la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 121 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 10700 de litri pe an. In ceea ce priveste caracterisitile sale generale, aceasta dispunde de o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Intensiv, Sport, etc.), precum si o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, astfel incat sa puteti obtine rezultate foarte bune la spalare.

LG F2J5QN3W

7 Kg, Clasa A+++, 1200 rotatii

 Părerea noastră despre produs

Ca o concluzie, noua masina de spalat rufe LG F2J5QN3W este, dupa parerea noastra, una dintre cele mai bune modele de pe piata, la ora actuala, cu privire la raportul sau calitate/pret excelent din toate punctele sale de vedere. Astfel ca, noua masina de spalat marca LG reprezinta, in opinia noastra, o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT