LG F2J5QN4W – masina de spalat accesibila si economica din gama 2017, cu programe/functii speciale de spalare!

Preţ LG F2J5QN4W

LG F2J5QN4W este o noua masina de spalat rufe accesibila si foarte performanta de generatie 2017, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta partenerilor online LG din Romania la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design simplu si foarte elegant, clasa energetica A+++ – 30%, un display digital tip LED, noul motor Inverter Direct Drive (cu tehnologia 6 Motion DD), o capacitate de 7 kilograme de rufe, 14 programe speciale de spalare, tehnologia inteligenta Smart Diagnosis si NFC Tag On, o optiune de programare intarziata  si multe altele.

Review LG F2J5QN4W

Design-ul minimalist si ultra-modern al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala marca LG se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa simplaa si foarte eleganta de culoare alba, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent si de mari dimensiuni (cu un diametru de 30 cm si o rama de culoare gri). In plus, aceasta integreaza si o functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si dupa inceperea programului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe, de la sosete la geci voluminoase, printr-o simpla apasare a butonului “Add Item” de pe panoul de control frontal.

Noul motor unic Inverter Direct Drive (cu actionare directa) este unul dintre cele mai bune motoare dedicate masinilor de spalat rufe, deoarece acesta functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si ofera o eficienta energetica ridicata, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Cu ajutorul design-ului unic al celor de la LG, tehnologia speciala 6 Motion DD (Direct Drive) realizeaza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare selectat, contribuind astfel la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare pentru a va putea bucura de cele mai bune rezultate la spalare.

Masina de spalat rufe LG F2J5QN4W are o clasa de eficienta energetica superioara A+++ -30% si un consum de apa si energie electrica redus cu 10% fata de modelele simiare din clasa A+++, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la doar 121 kWh/an si un consum mediu anual de apa estimat la 9200 litri/an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Anti-pete, BabyCare, Sport, Bumbac, etc.), precum si o capacitate buna de incarcare de pana la 7 kilograme de rufe, astfel incat sa va puteti bucura de rufe perfect curate cu un consum minim de resurse utilizate la spalare, fara a depune prea mult efort.

Părerea noastră despre produs

Noua masina de spalat rufe LG F2J5QN4W este una dintre cele mai bune si mai bine dotate modele 2017 de pe piata, din categoria sa de pret, care se evidentieaza printr-un raport calitate/pret excelent din absolut toate punctele sale de vedere, de la aspect si eficienta energetica pana la functiile speciale si performantele sale de spalare. Acesta fiind spuse, noua masina de spalat de la LG reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat accesibila si foarte performanta, cu o eficienta energetica superioara, o capacitate buna de spalare si mai multe programe/functii speciale de spalare, la un pret super ok pentru orice tip de buget.

– Părerea clienţilor –

O masina de spalat excelenta pentru pretul sau foarte mic de achizitionare, in comparatie cu performantele sale foarte bune de spalare. Este incapatoare si foarte eleganta, are un consum minim de apa si energie, iar aceasta ofera rezultate foarte bune la spalare. Recomand.

Am achizitionat aceasta masina de spalat in urma cu cateva saptamani si am ramas placut surprins de raportul sau inegalabil pret/calitate. Spala foarte bine orice tip de material, nu este foarte zgomotoasa, iar functia de adaugare rufe dupa pornirea ciclului de spalare este foarte utila.

Un raport pret/calitate excelent din toate punctele sale de vedere. Arata foarte bine oriunde in locunita, nu consuma multa apa sau energie si spala foarte bine toate tipurile de haine. O recomand cu mare incredere persoanelor sau familiilor care vor un produs excelent la un pret bun.

Nu am nimic de comentat. Aceasta masina de spalat este un best-buy din puntul meu de vedere, datorita raportului sau foarte bun pret/calitate. Per total sunt foarte multumit de ea si o recomand cu incredere tuturor celor care vor o masina de spalat de generatie nou la un pret mic.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT