LG F2J6HM0W – masina de spalat moderna, compacta si inteligenta, cu uscator inclus!

 Preţ LG F2J6HM0W

LG F2J6HM0W este o masina de spalat rufe compacta cu uscator incorporat, ideala pentru o persoana singura, un cuplu tanar sau pentru o familie ceva mai numeroasa, care are un motor de buna calitate, o tehnologie inteligenta de spalare, o capacitate ok de incarcare si programe speciale la spalare. Aceasta se regaseste deja si in oferta marilor magazine online de electro-IT din Romania la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune la spalare/uscare, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce magazinele online va ofera serviciul de livrare standard si garantia inclusa de 24 luni.

 Review LG F2J6HM0W

Masina de spalat rufe slim cu incarcare frontala LG va ofera un design compact si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronic (cu un display digital LED si suport touch screen) si o usa transparenta de culoare neagra (cu o deschidere spre stanga), care se va remarca cu siguranta oriunde o veti amplasa in locuinta voastra. In plus, masina de spalat LG are dimensiunile de 85 x 60 x 45 centimetri si o greutate de aproximativ 64 de kilograme, in timp ce aceasta va ofera un nivel foarte redus de zgomot de doar 57 dB la ciclu de spalare si de maxim 73 dB la ciclu de centrifugare.

Noul motor cu actionare directa (Direct Drive) functioneaza fara curea/scripete, este extrem de silentios si garanteaza un consum redusde energie si rezultate excelente la spalare, in timp ce acesta asigura o durabilitate excelenta a componentelor sale. Tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) realizeaza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de program, pentru a va bucura de cele mai bune rezultate la spalare. In plus, functia Tag On permite descarcarea programelor noi de spalare, in timp ce functia Smart Diagnosis ofera rapid solutiapentru orice problema tehnica a masinii de spalat LG.

Masina de spalat rufe cu uscator LG F2J6HM0W are clasa energetica B si clasa de eficienta la spalare A, inregistrand un consum de energie de 1,02 kWh/ciclu de spalare si de 5,67 kWh/ciclu de spalare/uscare, respectiv un consum de apa de 80 litri/ciclu de spalare si de 125 litri/ciclu de spalare/uscare. Aceasta dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare si uscare (Rapid, Bumbac, Sport si altele), dar si de o capacitate buna de 7 kg la spalare si 4 kg la uscare, pentru rezultate foarte bune la ciclu de spalare si uscare, fara a ocupa spatiu suplimentar in locuina.

LG F2J6HM0W

1200 RPM, 7 kg spalare/4 kg uscare, Inverter Direct Drive, 6 Motion

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca masina de spalat rufe cu uscator LG F2J6HM0W este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, la un pret foarte avantajos. Asadar, aceasta poate asigura o spalare si uscare nu foarte economica dar deajuns de eficienta a unei cantitati bune de pana la 7 kg la spalare si 4 kg la uscare, pentru a va bucura de haine perfect curate la fiecare spalare si uscare, fara a afecta tesatura rufelor sau a intampina probleme la masina de spalat.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT