LG F4J5TN7S – masina de spalat moderna si foarte performanta din clasa A+++, la un pret foarte mic!

Preţ LG F4J5TN7S

LG F4J5TN7S este o noua masina de spalat rufe accesibila si foarte performanta de generatie 2017, ideala pentru o singura persoana, un cuplu tanar sau pentru o familie medie cu 1-2 copii si chiar una ceva mai numeroasa, care se regaseste deja si in oferta partenerilor online LG din Romania la un pret cat se poate de accesibil pentru dotarile sale de top. Aceasta vine cu un design simplu si foarte elegant, clasa energetica A+++ – 30%, un display digital tip LED, noul motor Inverter Direct Drive (cu tehnologia 6 Motion DD), o capacitate de 8 kilograme de rufe, 14 programe speciale de spalare, tehnologia inteligenta Smart Diagnosis si NFC Tag On, o optiune de programare intarziata  si multe altele.

Review LG F4J5TN7S

Design-ul modern si foarte elegant al masinii de spalat rufe cu incarcare frontala marca LG se va face mai mult ca sigur remarcata oriunde o veti amplasa in locuinta dumneavoastra, beneficiind de o carcasa rezistenta si eleganta de culoare argintie, realizata complet din inox, un panou de control electronic usor de utilizat (cu un display digital tip LED), dar si de un hublou transparent si de mari dimensiuni (cu o rama de culoare gri). In plus, aceasta integreaza si o functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si dupa inceperea programului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe, de la sosete la geci voluminoase, printr-o simpla apasare a butonului „Add Item” de pe panoul de control frontal.

Noul motor unic Inverter Direct Drive (cu actionare directa) este unul dintre cele mai bune motoare dedicate masinilor de spalat rufe, deoarece acesta functioneaza fara curea si scripete, este extrem de silentios si ofera o eficienta energetica ridicata, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a motorului si componentelor sale. Cu ajutorul design-ului unic al celor de la LG, tehnologia speciala 6 Motion DD (Direct Drive) realizeaza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul de spalare selectat, contribuind astfel la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare pentru a va putea bucura de cele mai bune rezultate la spalare.

Masina de spalat rufe LG F4J5TN7S are o clasa de eficienta energetica superioara A+++ -30% si un consum de apa si energie electrica redus cu 30% in comparatie cu modelele simiare din clasa A+++, inregistrand astfel un consum energetic anual estimat undeva la doar 132 kWh/an si un consum mediu anual de apa estimat la 10700 litri/an. Caracteristicile sale generale includ o viteza de cetrifugare de maxim 1200 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Sport, Bumbac, etc.), precum si o capacitate foarte buna de incarcare de pana la 8 kilograme de rufe, astfel incat sa puteti obtine rezultate excelente la spalare cu un minim de efort si un consum redus de resurse utilizate la spalare.

Părerea noastră despre produs

Noua masina de spalat rufe LG F4J5TN7S este una dintre cele mai bune si mai bine dotate modele 2017 de pe piata, din categoria sa de pret, care se evidentieaza printr-un raport calitate/pret excelent din absolut toate punctele sale de vedere, de la aspectul premium si eficienta energetica pana la functiile speciale si performantele sale de spalare. Acesta fiind spuse, noua masina de spalat marca LG reprezinta o alegere perfecta si foarte avantajoasa pentru oricine isi doreste o noua masina de spalat accesibila si foarte performanta, cu o eficienta energetica superioara, o capacitate foarte buna de spalare si mai multe programe/functii speciale de spalare, la un pret potrivit pentru performantele sale de spalare.

– Părerea clienţilor –

Am achizitionat recent aceasta masina de spalat si pot spune ca am ramas placut surprins de raportul sau inegalabil pret/calitate. Este destul de silentioasa chiar si la centrifugare, spala foarte bine orice tip de material si este usoara de utilizat cu functia de adaugare rufe dupa pornirea ciclului de spalare.

O masina de spalat excelenta si de buna calitate, dupa parerea mea, disponibila la un pret super ok pentru performantele sale de spalare. Este silentioasa si foarte eleganta, are un consum redus de apa si energie, iar aceasta ofera rezultate perfecte la spalare. O recomand cu mare incredere.

Nu am nimic ce sa-i reprosez. Aceasta masina de spalat se potriveste perfect in locuinta, consumul de resurse este unul foarte redus si curata perfect toate petele dificile de pe haine. Per total sunt foarte multumit de ea si o recomand tuturor celor care vor o masina de spalat excelenta la un pret super ok.

Este o noua masina de spalat cu un raport pret/calitate excelent din punctul meu de vedere. Arata foarte bine oriunde in locuinta, nu consuma prea multe resurse si spala foarte bine toate tipurile de rufe. In plus, functia de adaugare rufe dupa pornirea ciclului de spalare este foarte utila pentru mine.

1 Comment
  1. Reply
    Cristina 1 august 2018 at 18:16

    Buna ziua! Ma puteti lamuri daca este normal ca panoul de afisaj-control sa ramana activ pe toata durata programarii, in cazul in care se foloseste functia Delay End? In primele 2 saptamani de utilizare, acesta devenea inactiv la cateva minute de la programarea ciclului de spalare si se activa doar cand incepea ciclu de spalat. In ultima saptamana acesta a ramas activ pe toata durata programata (am testat acest lucru la mai multe programe, folosind diferiti timpi de intarziere).

Leave a reply

*

code

Review IT