LG F4J6EY2W – masina de spalat moderna si inteligenta din clasa A+++, la pret avantajos!

 Preţ LG F4J6EY2W

Astazi va prezentam o masina de spalat moderna si inteligenta a producatorului LG, mai exact discutam despre modelul LG F4J6EY2W, o masina de spalat rufe frontala cu raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor ceva mai numeroase. Aceasta este disponibila deja si in oferta marelui magazin online de electro-IT din Romania, eMAG, la un pret super ok pentru caracteristicile sale foarte bune la spalare, respectiv pentru aproape orice tip de buget, in timp ce magazinul online eMAG va ofera deschiderea coletului la livrare si ridicarea gratuita a produsului vechi.

 Review LG F4J6EY2W

Pe partea de grafica, masina de spalat rufe frontala LG va ofera un design minimalist si ultra-modern, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un panou de comanda electronic (cu afisaj digital LED si suport Touch screen) si o usa transparenta de culoare neagra (cu o deschidere spre stanga), care se va remarca in orice tip de decor din locuinta voastra. In plus, aceasta integreaza functia speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si dupa inceperea programului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe, de la sosete la geci voluminoase, prin intermediul butonului “Add Item” de pe panoul de control frontal.

Noul motor Inverter Direct Drive functioneaza fara curea, este extrem de silentios si asigura un consum redus de energie si rezultate bune la spalare, toate acestea fiind completate de o durabilitate excelenta a componentelor sale. Tehnologia 6 Motion DD protejeaza tesaturile hainelor prin miscarea tamburului in mai multe directii in functie de program, asadar aceasta contribuie la imbunatatirea semnificativa a performantelor de spalare. Functia SpaSteam se bazeaza pe programul special de spalare anti-alergic, care utilieaza apa si caldura pentru igienizarea cu aburi a hainelor, fara a afecta tesatura acestora.

Masina de spalat LG F4J6EY2W are o clasa energetica A+++ si clasa de eficienta la spalare/centrifugare A, pentru a inregistra asadar un consum anual de energie estimat la numai 132 kWh/an si un consum anual de apa estimat la 10700 litri/an, in programul standard de spalare a hainelor de zi cu zi. Aceasta dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, un numar de 14 programe speciale de spalare (Rapid, Bumbac, Sport, Lana si altele), dar si de o capacitate mare de incarcare de pana la 8,5 kg de rufe, pentru a va bucura de haine perfect curate la fiecare spalare, fara a afecta tesatura acestora sau a le sifona.

LG F4J6EY2W

8.5 kg, 1400 RPM, Clasa A+++

 Părerea noastră despre produs

Acum ca am discutat despre caracteristicile sale principale, suntem de parere ca noua masina de spalat rufe frontala LG F4J6EY2W este alegerea perfecta pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de astazi, la un pret avantajos de achizitionare. Asadar, masina de spalat LG poate asigura o spalare foarte economica si super eficienta a unei cantitati bune de pana la 8,5 kg de rufe, pentru a obtine cele mai bune rezultate la ciclu de spalare, fara a depune prea mult efort, a produce prea mult zgomot sau a consuma prea multe resurse la spalare.

Comentarii

Leave a reply

*

code

Review IT