LG F4J7TY1W – masina de spalat cu motor Inverter Direct Drive si tehnologia Motion DD, din clasa A+++ -40%!

 Preţ LG F4J7TY1W

Moderna, super economica si foarte inteligenta, astazi va vom prezenta modelul LG F4J7TY1W, o masina de spalat rufe frontala cu un raport calitate/pret excelent, pe care o recomandam in special persoanelor singure, cuplurilor tinere sau familiilor cu 1-2 copii si chiar ceva mai numeroase. Acesta se regaseste deja si in oferta partenerilor online a celor de la LG la un pret foarte ok de achizitionare pentru dotarile sale foarte bune de generatie actuala, precum si pentru cei ce dispun de un buget mediu sau care pur si simplu nu vor sa achizitioneze produsul la un pret foarte mare.

 Review LG F4J7TY1W

Pe partea de aspect, noua masina de spalat rufe cu incarcare frontala de la LG, cu o carcasa eleganta de culoare alba, un display digital tip LCD (cu suport Touch Control) si un hublou transparent de culoare crom/negru (cu un diametru de 30 centimetri si o deschidere standard la 150 de grade), se va integra perfect in orice tip de decor. In plus, aceasta integreaza functie speciala de adaugare articole (Add Item) chiar si in timpul ciclului de spalare, astfel ca veti putea adauga orice fel de rufe, de la articole mici si pana la cele voluminoase, printr-o simpla apasare a butonului „Add Item” de pe panoul de comanda.

Noul motor Inverter Direct Drive (cu actionare directa), care antreneaza masinile de spalat rufe LG, este extrem de fiabil si foarte silentios, astfel ca masina de spalat LG beneficiaza de o garantie standard de 10 ani pentru motor si partile componente. Tehnologia 6 Motion DD (Direct Drive) poate realiza miscari variate ale cuvei sau o combinatie de miscari diferite in functie de programul selectat, obtinand cele mai bune rezultate la spalare. In plus, functia Tag On va permite sa descarcati pe un smartphone programe noi de spalare, in timp ce functia Smart Diagnosis va ofera rapid solutii pentru orice problema aparuta.

Clasa energetica superioara A+++ -40%, impreuna cu clasa de eficienta la spalare/centrifugare A, asigura un consum minim de resurse la spalare, pentru a putea beneficia de un consum energetic anual estimat undeva la numai 117 kWh pe an si un consum anual de apa estimat la 8900 de litri pe an. Noua masina de spalat rufe LG F4J7TY1W dispune de o viteza de cetrifugare de maxim 1400 rpm, 14 programe de spalare (Rapid, Bumbac, Sport, Prespalare, etc.), functia speciala TurboWash si de o capacitate mare de incarcare de pana la 8 kilograme de rufe, pentru a putea obtine rezultate excelente la fiecare spalare.

LG F4J7TY1W

8kg, 1400rpm, A+++ -40%

 Părerea noastră despre produs

Acum ca v-am prezentat caracteristicile principale ale acesteia, noua masina de spalat rufe LG F4J7TY1W reprezinta, dupa parerea noastra, o alegere perfecta si avantajoasa pentru persoanele sau familiile care isi doresc o noua masina de spalat complet echipata pentru ziua de azi, deoarece aceasta poate asigura o spalare extrem de eficienta si de cea mai buna calitate a rufelor, pentru a va putea bucura de rufe perfect curate la fiecare spalare.

2 Comments
 1. Reply
  Adrian N 8 septembrie 2017 at 7:48

  Buna ziua, nu ati specificat daca este model 2017 ! Imi puteti preciza va rog ?

  • Reply
   Review produs 8 septembrie 2017 at 9:28

   Buna ziua, in oferta magazinelor a aparut undeva in luna ianuarie 2017

Leave a reply

*

code

Review IT